Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šárka se snaží mírnit Černého v jeho plánech a proto pro ně pro oba našla společnou aktivitu, která není tak nebezpečná. Na urgent dorazí delegace z ministerstva zdravotnictví, chtějí si projít oddělení. Růža s Deniskou by chtěly, aby se Žák vrátil. Ukazuje se, že Veronika ví o vztahu Matyho s Lucií, Maty si ale ohradí, že jí do toho nic není. A Saša s Adamem se snaží zachránit pacienta, který na urgent přijel s nožem zabodnutým v krku. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nějak doufám, že nyní už scénář se nebude snažit ovlivnit situaci Maty- Veronika ve smyslu, že kamarád taky rád, když už odtajnili přátelský vztah mezi Veronikou a Lucií. Protože teď už by cokoliv mezi Matym a Veronikou (kamarádkou od Lucie) bylo ještě o dost trapnější než dosud... Děkuji a varuji... ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Šárka se snaží mírnit Černého..." citace z textu Tv Prima k tomuto dílu, nevím jestli jsem jediný koho tahle sestřičko-gerontská linka naprosto irituje jako něco nevěrohodného a stupidního. Nebo jsem v sobě objevil skrytou averzi vůči lidem 80+ . snad ne. ()

Reklama

Reklama