Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manžel pacientky z Bradáčovy kliniky se objevuje na urgentu a tvrdí, že klinika není férová. Bíba je na tom, jak se zdá, zdravotně docela dobře. Maty by nejradši rychle odjel za Lucií do Kanady, ale má dlouho dopředu naplánované směny. Kamil už podruhé podcení stav své pacientky a Mery ho upozorňuje, že se to nesmí opakovat. A jedna z pacientek Bradáčovy kliniky nečekaně končí zraněná na urgentu. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já říkala, že víc hvězd dostane až díl, kdy Maty vypadne za Lucií. Díky Bohu poslední díl, který jsem asi viděla. Ovšem pohled na Matyho Bojana v mém srdci zůstane i nadále, asi navždy... 😉😀❤️ ()

Matti.Granad 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem se něco děje. Jako nazvedlo mně jak se tvl šichni tvářej, že porody doma sou v poho i když se zrovna něco po*ralo a mohlo to dopadnou fatálne, jak pro matku a dítě. Ale, že nedopadlo, tak je vždy dobrý nápad rozhodnout se rodit doma. Jako, že rodičce prasklo aneurizma v hlavě až tese potom co porodila dítě a upadla do bezvědomí. Jo dyby jí to prasklo při porodu, než dítě vytlačila, mohlo to dítě umřít před porodem, jako doktor bych na to upozornil. Sašenka se mi začína líbít čím dál i když Kamilek jí teda hodně nahráva. Nesnáším sluníčka.... ()

Reklama

Reklama