Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Černý se Šárkou se vracejí z exotické dovolené a zdá se, že jsou ještě více zamilovaní. Chtějí oficiálně oznámit Mery, že spolu chodí, ale Mery z toho radost nemá. Přesto přijme jejich pozvání na skleničku. Prokop oznamuje Filipovi, že na klinice plastické chirurgie končí, nechce nic mít s podivnými finančními machinacemi, které se tam dějí. Veronika se zastane Vali v její rozepři se Žákem. Rasputin se vrací, zdá se, že už mu nehrozí žádné nebezpečí. Adam se musí postarat o postřeleného muže, který přepadl banku a řeší jeho nemalé osobní problémy. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasný díl. Natřískaný dějem. Několik zajímavých případů a ještě příběhy ze života doktorů a sestřiček. Snoubí se zde naši vynikající herci se začínajícími hvězdičkami. Nemá to chybu. Děj napínavý. ()

Matti.Granad 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já nevím, mně tenhle díl až tolik úžasnej nepřišel. Jako jo, událo se, ale hlavně se tam řešej kraviny. Ta linie se starým černým a šárkou to je úplně pitomost. I ten příběh s tím co chtěl z5 do basy... se dál udělat jinak, nebyl přesvedčivej, aby chtěl z5 do čik čik domku, tam měl strávit hodně víc života. Aby byl institucionalizován. I zbytek, všechno jen náznaky a ne dost dobře dotáhnuto . ()

Reklama

Reklama