Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Flákačovi Danielovi nesprávně diagnostikují rakovinu. Jeho následné lži ho zavedou do absurdní pavučiny podvodů, vydírání, podezření a nejrůznějších malérů. (Netflix)

Recenze (4)

A.Fish 

všechny recenze uživatele

Rupert dokazuje, že je zdatným komikem a Nick ho svou nešikovností skvěle doplňuje. Britský/černý humor v dostatečné kadenci, nenudí... ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série nabízí sérii nešťastných náhod a následné maskování jejich důsledků v zaobalené v komediálním krimi kabátku. Jako minisérie by to bylo oukej, ale už v první sérii mi přijde, že není moc co rozvíjet tak, aby to potom nepůsobilo okoukaně. Sick Note nabízí určitou formu černého humoru a dramatu. Co se ale týče toho humoru, není to na britské poměry až taková bomba. Určitě jsem čekala víc scén, u kterých se zasměju. I Nick Frost a jeho enormně tupá postava mě tak nějak neobalamutila a spíše řadím tento seriál do těch čistě průměrných vod. Nic, po čem bych se musela utlouct. Ale na zabití času u Netflixu dostačující. ()

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. Velmi svérázná tragikomedie protkaná černým humorem a bizardní porcí scének sází především na neotřelé hlavní duo a solidní scénář, jenž využívá minima prostředků se vší parádou. Překvápko. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama