Reklama

Reklama

Sindibád a bájné Fúrie

  • USA Sinbad and the War of the Furies (více)

Obsahy(1)

Novodobý Sindibád při svém dobrodružném hledání pokladů nešťastnou náhodou vypustí Fúrie - tři krásné, ale krvelačné starověké bytosti, které hrozí zničením života na celé Zemi. (TV Prima)

Recenze (12)

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k názvu a obsahu filmu se slovo tragédie vysloveně nabízí... Ale tenhle kus dává pojmu tragédie úplně nový rozměr... Ne, že bych byl úplně překvapen, přeci jenom jsem s filmy společnosti Asylum docela dobře seznámen, ale čeho je moc, toho je příliš... Takovou kupu sraček (tragédií) jsem nečekal... Od režiséra, přes všechny myslitelné pozice okolo filmu, až po herce... Všechno špatně... Jeden z nejhorších kusů, jaké jsem kdy viděl... A když už to napíšu já, milovník všemožných béčkových filmů, tak už to něco znamená... ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu existenci tohoto snímku. Dlouhovlasej pardál si myslí, že spolkl moudro světa, přitom polk hovno scénář a všechno okolo tohoto snímku je prokletý. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně dementní příběh, který svojí debilitou přebíjejí snad už jen otřesné postavy, jimž vévodí hlavní hrdinka, ošklivá a s permanentně přiblblým výrazem a poté co si nandá na palici jakýsi pseudoorientální hadr je to už k neukoukání. Prostě další večerní Barrandovský průjem. ()

Karamanlis odpad!

všechny recenze uživatele

Aj na nenáročné pomery brakotvorného štúdia Asylum je toto po všetkých stránkach odporný grc, ktorý sa navyše snaží tváriť ohromne vtipne a coolovo. Tvorcovia tejto zhovadilosti zrejme už dávno pochovali svoje prípadné ambície natočiť niekedy v živote čosi seriózne a zmierili sa s tým, že budú pracovať výlučne pre spoločnosť Asylum, lebo autorsky sa podpísať pod čosi takéto je absolútne filmárske seppuku. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

The Asylum sa nestráca v žiadnom žánri. Snáď som ani nečakal viac. Občas vedia prekvapiť, ale to je vždy len zbožným prianím. Niekoľko dobrých hlášok na úbohú akciu a takmer minimálne množstvo fantázie a trikov. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když se koukám na snímek, který v sobě má fantasy prvky, tak se prostě nechci koukat hlavně do interiérů, nechci se koukat maximálně na deset postav, a to možná přeháním, prostě chci, aby to bylo větší. Jinak to vypadá jako nějaká táborová hra. Přesně takový je snímek "Sinbad and the War of The Furies", který ani není dobrou hrou. ()

bloodcountes 

všechny recenze uživatele

Asi můj třetí béčkový film v životě a tím pádem to pro mě bylo zajímavé. Studovat brakovitost je někdy fakt zábavné, ne? To machrování s šavlí, teatrální odhazování vlasů z obličeje, hrdinčin skok do náruče padoucha, aby mohla být za rukojmí a pak to její bědování, no prostě neuvěřitelný! :))))))))))) Ani na ochotnickém divadle jsem se s něčím takovým nesetkala, neměla-li to být záměrem lidová fraška. :)) Takže smích, velkej smích, jednou za dva tři roky něco takového fakt nemálo pobaví:)) ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní pokleslý filmový žánr, jaký produkuje Asylum, je zase bohatší o dobrodružství známého Sindibáda. Tentokrát je zasazen do současnosti, avšak s typickou známou klasickou zápletkou. Zpočátku to vypadá na zábavu, neboť hláškující Sindibád docela baví, ale neuběhne ani půl hodiny a vše zapadne do příšerné ponurosti až trapnosti všeho, co je tu k vidění. Studio Asylum se svým mockbusterem v plné palbě. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Sindibád a jeho kámoš objeví Perseův poklad. V tom pokladu je i zbraň nazývaný Medůsino srdce po kterém jde i jakýsi Rus s jeho jednookým kámošem a 3 fůrie. O nějakém ději a hereckých výkonech škoda mluvit všichni přehrávají až to bolí a hlavní herec je takový trapák, že by se neujal ani na nějaké školní přehlídce. Triky vypadají jak z roku 1980 a ne z roku 2016 chápu, že je to Asylum a tam se šetří, ale od roku 2016 bych čekal více. ()

aneta105 odpad!

všechny recenze uživatele

Budu raději dělat, že jsem tuto úplnou blbost, nikdy neviděla, tak hrozný film si nezaslouží ani tu jednu hvězdičku a ani jedno procento. Snad na něj co nejrychleji zapomenu..... 0% ()

Reklama

Reklama