Reklama

Reklama

Kung Fu Traveler

  • Čína Gong fu ji qi xia (více)
Čína, 2017, 95 min

Obsahy(1)

Zemi v budoucnosti napadnou mimozemšťané a lidstvo je proti nim bezmocné. Zbraně je nezabijí a ani lidmi vyvinutí roboti si s nimi neporadí. Až jednoho dne se důstojníkovi Čchen Chuovi (Tiger Chen Hu) podaří mimozemšťana porazit pomocí kung-fu. Jelikož je ale kung-fu již téměř zapomenuté, rozhodne se velení ve snaze zabránit mimozemské invazi poslat do minulosti robota, který se naučí kung-fu přímo od mistra a poté své poznatky předá prostřednictvím ukrytého čipu do budoucnosti. (LangiJ)

(více)

Recenze (6)

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Digitál strašný. Ale kung fu kupodivu dobře nasnímané a pěknou choreografií. Za to kung fu dávám tři. Za zbytek jednu hvězdu. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Celkem mě to překvapilo, podle hodnocení a komentářů jsem to čekala horší. Dalo se na to koukat a část v historické Číně byla fajn, až teda na závěrečnou bitvu s "vizuálními efekty". To byl trapas a sráželo to celý film do céčkový kategorie. Dalším úletem byl hlavní záporák. Se divím, že přes to svý háro něco viděl, když bojoval. Už se fakt těším, až v nějakým čínským filmu uvidím normálního padoucha. Jinak souhlasím s názorem Tuaxe, že existuje spoustu horších filmů, takže taky 2*. ()

salfa72 

všechny recenze uživatele

Ačkoli zbožňuji asijské filmy, tady jsem měl co dělat, abych tomu nedal odpad. Dopředu jsem věděl do čeho jdu, že trikové scény nejsou nic moc a vypadají jak z nějaké počítačové hry, přesto jsem se nestačil divit, co vše je možné natočit. Aby triky vypadali dobře, musel by být rozpočet filmu minimálně 150 milionů dolarů a víc, proto jsem při hodnocení nad nimi přimhouřil oko (spíš obě dvě). Nejvydařenější akční scéna byla ta, v které Jie vyhodí tábor Francouzů do povětří. Kdyby takhle vypadaly všechny scény s výbuch (místo těch trapných CGI efektů), tak by mohl film vypadat mnohem lépe a být dokonce v červené barvě. Tvůrci měli efekty více šetřit a spíš se věnovat více tréninku kung fu a vztahům mezi hlavními postavami. Ani herecké výkony většiny herců nebyly bůh ví co, jediné postavy, které jsem si ve filmu oblíbil byl mistr jižního kung fu Zhou Chenlin a jeho dcera. Děj nebyl nijak originální a co je horší, byl až moc předvídatelný. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Čistokrvný čínsky Asylum project, dovi dopo. Ťažko pozerateľné a stráviteľné aj rýchloposuvom. Že sa na to dal práve Tiger Chen Hu, ktorý má ďaleko na viac, to fakt prekvapí. ()

mimozakon 

všechny recenze uživatele

...alebo ako zem za 100 rokov napadli mimozemstania a jedine co na nich plati je hand to hand combat a tak poslu robota cislo 1 do 1885, aby sa naucil kung fu od majstra juznej provincie a poslal cip do buducnosti.. odhladnutim od pochybnych casovo dilatacnych problemov a paradoxov je to slabe, kung fu je nemastne neslane, strihane a cgi tiez nie su bohvie ake. (1 emocionalny algoritmus z 5) ()

Reklama

Reklama