Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film, který vypráví pravdivý příběh Molly Bloom, profesionální lyžařky, která se dílem osudu stala provozovatelkou tajných heren pro smetánku nejen z řad hollywoodských hereckých es, rockových hvězd a nejlepších pokerových hráčů, ale i vysoko postavených byznysmenů a prominentů mafie. (Vertical Entertainment)

Recenze (393)

geimz 

všechny recenze uživatele

Sorkinov režijní debut je taký, aký som dúfal - svižný, s výbornými dialógmi a príbehom, ktorý má čo povedať. Trocha sa mi nepozdáva, že Molly je vo výsledku vykreslená pomaly ako hrdinka, ktorá radšej pôjde do väzenia, než aby zradila nejakých pochybných milionárov. Avšak ako celok je to silný počin, ktorý má čím zaujať a vo svojej celkom dlhej stopáži nenudí ani na sekundu. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Sázka na jistotu v dobrém i špatném slova smyslu. Molly's Game bez větší snahy boduje již prostředím, příběhem a hereckým obsazením, samotné vyprávění ale trochu pokulhává. Jednotlivé postavy chrlí jedno slovo za druhým, ale málokdy jejich dialogy pořádně zaujmou. Stejně tak chybí dramatické či čímkoliv vyčnívající scény. Výsledkem je sympatický lehký nadprůměr. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se velmi těšil a poměrně hodně jsem od něj očekával. Příběh je totiž zasazen do pokerového prostředí tajných turnajů. Už jen tento fakt by mě asi přesvědčil, abych na to koukl. Ale tím výčet pozitiv a očekávání rozhodně nekončí. Celé to měl na povel mistr kanonádových (a zároveň velmi chytrých) dialogů Aaron Sorkin, turnaje pořádala Jessica Chastain, která skvěle hraje ledovou pokerovou princeznu, ale též je tady naprosto neuvěřitelná pichna, vystřídá tak 50 šatů, z nichž většina nechává vyniknout jejím neskutečným konvím, které má člověk okamžitě chuť ocucat. No nic, to jsem se nechal trochu unést :D. Pozitivem je rovněž výtečný fair play právník Idris Elba a otec/trenér Kevin Costner. I přes svou velkou stopáž film odsýpá neskutečně rychle, není v něm snad jediná scéna, při které byste se nudili a když nevíte, tak jako já čekáte, jestli nakonec nějaké ty celebrity Jess přeci jen nepráskne. Jen trochu váhám v tom, jak tu píše soudruh Verbal, jestli to není přeci jen až přílišná glorifikace a jestli nám skutečná Molly tak trochu nelže. Já ale hodnotím film a ten je na plný počet. ()

kuckaAFC 

všechny recenze uživatele

Tuhle větu z komentáře od campixe podepíšu, to byl pro mě hlavní problém filmu: "Nejvíce filmu uškodilo dle mého snaha, toho odvyprávět, co nejvíce a i když se hodně věcí děje strašně rychle a často vůbec nestíháte sledovat, co se všechno děje a jaké se objevují nové postavy, tak se neubráním pocitu, že toho mělo být odvyprávěno ještě více." 65 % ()

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Kdo plave v pokeru a americkém právu, tak si může odečíst ještě jednu hvězdičku. A nespoléhat se na titulky, protože takhle divné, ne-li špatné titulky jsem dlouho neviděl. Jessica jede na plný výkon, celý film je jen o ní a ve své roli je skvělá. Idris má jednu velmi silnou scénu, Kevin taky, zbytek je "jen" komparz. Zvolený způsob vyprávění, plný voice-overů, mi nepřišel zrovna šťastný. Přesto jsem Molly držel palce až do konce. A konec je patřičně nahořklý, aby to nevypadalo jako "hollywoodský" happyend. ()

JohnyD 

všechny recenze uživatele

Ako veľký Sorkinov fanda som sklamaný. Kde Social Network a Jobs drtili emócie, tu je to presne naopak. Sorkin zvláda slovnú ekvilibristiku pri vtipných a odľahčených scénach a zrod kráľovnej pokru ma vyslovene bavilo, čo bola asi prvá hodina, ale potom ako da začala riešiť ruská mafia a rodinné trable tak to šlo celé do riti a koniec vyslovene trápny. Jedine, čo si z toho filmu odnesiem je iba Jessica Chastain v milióne šiat s veľkým výstrihom a priblbly ksicht Michaela Cery čo je asi najväčší fail v caste za poslednú dobu. Musím si prečítať Čarodejky zo Salemu a možno pochopím nelogické správanie hlavnej hrdinky. Na konci vážne chýbala iba americká vlajočka. 5/10 za prvú polovicu. PS: Kto by to bol povedal, že Miss Sloane bude oproti tomuto veľdielo. ()

rotel 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľné - ešte sa nestalo aby som toto napísal - hlavná postava bola pre mňa totálne nesympatická (a vlastne aj samotná herečka). ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Molly mi prisla velmi premotivovana, otcova vychova zanechala riadne stopy. Na filme sa mi hlavne zo zaciatku pacilo ako sa Molly rozpravanim sama predstavi. Neskor som mal pocit, ze je toho vela, no uznavam, ze mi to nejako extra nevadilo. Pribeh bavi, nezachytil som miesto, kde by som stracal zaujem o film. Ja som bol vcelku spokojny. Herecka sa mi fakt pacila, vybrali dobre :-) ()

M1k9 

všechny recenze uživatele

Jess Ch je opravdu hezky tvarovaná herečka. Tolik záběrů na jednu ženu jsem ve filmu ještě neviděl. To nemění nic na tom, že má dost otravný hlas a její hraní je stereotypní. Přesně do stejné kategorie řadím Idrise Elbu, stereotypní a průměrný. Oba to jsou herci obecně (papírově) vysoké kvality s velkým potenciálem, který však nikdy nevyužili. Ti dva podobně "skoro" zoufalí herci se zde trápí v děsně napsaných a provedených dialozích. Mimo to film není zase tak špatný. Především rozbory pokerových her patří mezi to co asi chcete vidět. Stejně tak vztahová linie otec-dcera byla ok. 5/10 ()

Janko_Vlyrd 

všechny recenze uživatele

Aj v prípade Molly's Game platia rovnaké pravidlá ako pri Social Network, či Steve Jobs, t.j. film je potrebné vidieť aspoň tri krát (s týždňovým odstupom času), aby divák dostatočne vstrebal všetky informácie a dialógy a v nich skryté vlastnosti. Je pochopiteľné, že snímka je svojou témou diváckemu publiku vzdialenejšia (poker), ako napr. spomínaný Social Network (facebook), avšak v rámci kvality aspektov, ktoré ju tlačia vpred a držia dynamiku, nezaostáva. Pre J. Chastain výborne prislúchajúca rola, a i keď ju neradím medzi moje TOP10, hrala výborne. Sorkinom nabažený zas na nejaký čas. Ďakujem. ()

Sentido 

všechny recenze uživatele

Verbální kulomety nabitý adaptací autobiografie Molly Bloom, která sakra dobře věděla, že o svým životě nepíše do šuplíku. A Jessica válí! ()

tomo41 

všechny recenze uživatele

"You understand that no one gives a shit about your good name. I do! Why? Because... Why? Because it’s... Tell me why. Because it's all I have left! Because it's my name! And I’ll never have another." Sorkin poprvýkrát režíruje a nie je to vôbec zlé. Skôr ma prekvapuje, že do 140 minút plných dialógov a monológov stihol vtesnať len dva naozaj silné dialógy a aj tie zmestil do záverečných 20 minút. Do celého filmu však zmestil aj skvelé herecké výkony od všetkých hlavných protagonistov na čele s fantastickou Jessicou Chastain. Aj vďaka tomu sa do stopáže nevošla ani štipka nudy a výsledok je výborný. Jediné, čo ma naozaj škrelo je pre mňa až prílišná glorifikácia hlavnej postavy. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Parádní debut Aarona Sorkina, který tak trochu šel na jistotu a zrežíroval nám super životopisný film, který má celkem crazy skutečný příběh. Zaprvé musím říci, že všechno "okolo" je výborné... jak scénář, tak kamera i soundtrack, ale problém nastává u Molly jako takové. Molly je totiž strašně nesympatická osoba a to se odráží v celém filmu, jelikož film je celý o ní. Mimo to jediný, kdo se mi líbil v herecké roli byl Idris Elba, který opravdu válí poslední dobou, ale Jessica Chastain ani Kevin Costner se mi jednoduše nelíbili. Nemůžu říct, že jsem se u filmu nudil, ale byly chvíle, kdy se mohlo dít něco víc. Někdo to tu porovnával s Vlkem z Wall Street... ani náhodou to není lepší, ale většině lidí je poker bližší než finance a to ten celý film tak nějak zachraňuje. Čisté 4* ()

simon84 

všechny recenze uživatele

To whoever answered that the worst thing that can happen in sports is getting 4th place in the Olympics: Seriously? Fuck you. :-D Bozi, dokonaly. Uzasnej film ()

piranha 

všechny recenze uživatele

Jessica Chastain je ztělesněným klišé moderní kariéristky. Vzhledem k tomu, jak protivně působí, k sobě potřebuje opravdu dobrý film, vyvažující tento její rys opačným směrem, kterýžto však v tomto případě nedostala. ()

Související novinky

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

27.10.2018

Herec a známý komik Sacha Baron Cohen (Hugo a jeho velký objev) opět jedná o hlavní roli v chystaném politickém dramatu The Trial of the Chicago 7. Snímek, ke kterému napsal scénář Aaron Sorkin (Pár… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama