Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film, který vypráví pravdivý příběh Molly Bloom, profesionální lyžařky, která se dílem osudu stala provozovatelkou tajných heren pro smetánku nejen z řad hollywoodských hereckých es, rockových hvězd a nejlepších pokerových hráčů, ale i vysoko postavených byznysmenů a prominentů mafie. (Vertical Entertainment)

Recenze (393)

bourec 

všechny recenze uživatele

Poker nesleduju,nehraju,a rozhodně mě nezajímá že ta,a nebo ta celebrita prohrává svoje prachy,je mi to vlastně úplně u zadku.Film ovšem Sorkin natočil zábavně,poutavě,a ten příběh bejvalý lyžařky pořádající karetní hazard mě na dvě hodˇky připoutalo do křesla..Povedený.80%. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Režie by mohla být lepší, ale jinak scénářem a dialogy strašně zábavná věc. Dobrá příprava na Chicagský tribunál. 8/10 ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jako ostatní nominace na Oscara je to dlouhé a dobře udělané (excelentní režie nutno uznat), nicméně má navíc něco, co všechny ty další unuděné sračky ne. Příběh a výpovědní hodnotu. Něco se tam, kurva, děje a je to zajímavé. Ano, až tak "málo" mi ve filmu stačí. A Jessica Chastain po roce znovu u soudu výborná. 95% ()

campix 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně docela zklamání. Jessica Chastain v roli další silné ženy, která má za sebou velmi poutavý příběh. Právě příběh Molly Bloom je tím nejvíce výrazným. Bohužel se Sorkinovi nepodařilo udržet kontinuitu a zajímavost, i přes velmi štědrou stopáž. Nejvíce filmu uškodilo dle mého snaha, toho odvyprávět, co nejvíce a i když se hodně věcí děje strašně rychle a často vůbec nestíháte sledovat, co se všechno děje a jaké se objevují nové postavy, tak se neubráním pocitu, že toho mělo být odvyprávěno ještě více. Takhle výrazná osoba se zajímavým příběhem si zasloužila pečlivější zpracování. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitně natočený film podle skutečné události. Už úvodní lyžařská část strhla a to opravdu neumí každý. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Jak už je u Sorkina zvykem, tak i tentokrát to mělo zajímavý scénář, který mě dokázal vtáhnout. Jessica Chastain byla v roli Molly Bloom, jejíž příběh rozhodně stál za to, skvělá a řada dalších známých tváří tomu rozhodně jistě také neublížila. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Sorkin baví a núti vás nakloniť sa, aby ste absorbovali každý detail tohto divokého príbehu, ktorý sa môže pochváliť hviezdnym hereckým obsadením. 8/10 ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak tentokrát mi dlouhá stopáž nevadila. Na obrazovce se odehrával zajímavý děj a i na Jessicu se hezky koukalo. Podobné role silných žen jí sedí. Jenom mám trochu problém s "pravdivým příběhem". Nevěřím, že si to tvůrci trochu nepřikrášlily, aby to bylo pro ně správně hollywoodské. Kdo chce nenáročný snímek a má rád podobné prostředí, tak určitě nešáhne vedle. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Dvouhodinová obhajoba Molly Bloom. Sorokin se za ní pere scénářem i režií, a přepisuje její historii tak, aby z ní vytvořil vzor moderní inteligentní nezávislé ženy (ve skutečnosti třeba do NY odešla prostě proto, že byla zrovna hospodářská krize). A k tomu inscenuje velký pohádkový závěr s deus ex machina u kluziště. Bez Jessicy Chastain by to vlastně byl docela podivný film, ve kterém by se střetávala skutečná amorální všemi mastmi mazaná Molly s vysokým IQ (musela vědět, že slouží jako pračka peněz), s tou bohyní vysněnou Sorkinem. Jenže Chastain má takové kouzlo, že ji v té roli prostě žerete a nekoukáte na nějakou integritu. Mimochodem, film je sexistický v tom, že poker hrají jen muži, a na takové sestry Olsenovy se úplně zapomnělo. A feministky mlčí a mlčí... ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Největší nevýhodou je, že si teď po tom roce, kdybych si to nepřipomněl v zajímavostech a popisu, ani nepamatuju, o čem to bylo, krom snad karet a nějakého hotelového pokoje, a toho, že jsem se celkem nenudil. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Tak trochu Vlk z Wall street v andělském ženském podání. Ale na rozdíl od Vlka mě tenhle film mnohem víc bavil. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Dost ukecaný film, jehož hlavní náplní je převážně Poker, pokud ho rádi hrajete, bod pro vás. Sportovní kariéra je načrtnuta je ze začátku, abychom věděli o koho se jedná, potom se jen prolíná přítomnost s ústřední dvojkou Jesisca Chastain a Idris Elba s flashbacky Jessicy do minulosti o pořádání pokerových her. Na chemii mezi E&Ch jsem spoléhal, ale více mi seděl ve dvojici s Kate ve filmu Hora mezi námi. Zajímavější byla především ta pokerová část, jak se s lyžařky -> asistentky -> vybuduje na pokerovou královnu. Hrála to výborně, dialogy bavily, jenom na ten plný počet tomu ještě něco chybělo. Možná lepší režisér. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Kdyby se v tom o polovinu méně mluvilo a více něco dělo, šlo by o docela poutavý film. Ze všech těch tisíců slov, které ve filmu padly má vlastně smysl jen jeden rozhovor otce a dcery (Costner-Chastain), jen ten jediný měl hlavu a patu. Všechno ostatní bylo zbytečné a prázdné. Možná, že o té prázdnotě byl celý ten film, třeba to byl záměr, nevím. Já se tedy nudil. 50% ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Režijní debut Aarona Sorkina, který kvůli (nebo díky) jeho dialogové smršti budete milovat nebo nenávidět. Na mě naštěstí životní příběh princezny pokeru zahrál na správnou kartu. Velký dík na tom má trefný casting hlavního dvojlístku. Idris Elba s Jessicou Chastain rozehráli natolik působivý herecký galakoncert, že je až s podivem, že jim Michael Cera stačil (,ba přímo zdatně sekundoval). Režijní debut, herecký galakoncert a vysoká škola scénáristiky, která nemusí sednout každému. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Základem je fakt, že Jessica je kus, a to společně s umem Idrise Elby prostě stačí. Scénář je tak dobrý, že se až divím, proč Sorkin nedostal tu pozlacenou sošku vyrobenou na předměstí Quanzhou. 80% Celosvětový příjem k 7. 3. 2018: $28,747,978, což je 0,96 násobek rozpočtu ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Až na ten Sorkinův westwingovský patos jde skoro o bezchybně zpracovaný životopisný film. Těžce chytlavé, poutavé, zajímavě obsazené. Ultra cool dialogů není tolik jak bývá u Sorkina zvykem, ale rozhodně to ke spokojenosti postačí. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Sorkin je výborný scenárista, cítiť to hlavne v dialógoch, no bohužial iba jemne nadpriemerný režisér ktorý ukázal možno jednu, dve naozaj silné scény čo by si divák pamätal aj po dopozeraní. Najväčšie plus je Jessica Chastain, ostatné postavy pôsobili stroho a bez charizmy (možno ešte Elba trochu vyčnieval). Film trebalo lepšie režisérsky uchopiť a pridať šťavu v dramatických scénach, takto ideme v rovnakej línií a nič výnimočné nevidieť. Škoda, potenciál bol podľa mňa obrovský. ()

Související novinky

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

27.10.2018

Herec a známý komik Sacha Baron Cohen (Hugo a jeho velký objev) opět jedná o hlavní roli v chystaném politickém dramatu The Trial of the Chicago 7. Snímek, ke kterému napsal scénář Aaron Sorkin (Pár… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama