Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film, který vypráví pravdivý příběh Molly Bloom, profesionální lyžařky, která se dílem osudu stala provozovatelkou tajných heren pro smetánku nejen z řad hollywoodských hereckých es, rockových hvězd a nejlepších pokerových hráčů, ale i vysoko postavených byznysmenů a prominentů mafie. (Vertical Entertainment)

Recenze (393)

noby 

všechny recenze uživatele

Řemeslně výtečné, ale obsahově trochu prázdné. Herci, prostředí i tempo mě lehce vtáhli do děje, ale přesto se už během filmu našlo pár momentů, kdy mi chybělo něco víc než základní obrysy zápletky, ač hezky malované. A s koncem se ukázalo, že si nic víc neodnesu. ()

adam9 

všechny recenze uživatele

Scénář je jednoduše a bez překvapení nejsilnější stránkou celého filmu. Sorkin nepíše pro všechny, jeho publikum je přece jen určitým způsobem vyhraněné. To je dáno jeho charakteristickou prací s dialogy, což dokazuje Chastainová, jež si v jednotlivých konverzacích viditelně libuje. I když poker divákovi nic neříká, už jen právě díky jejím replikám se do jinak ne možná až tak zajímavého příběhu dokáže ponořit. VÍCE ZDE MÁ RECENZE: https://www.tyden.cz/rubriky/kultura/film/herecka-tasi-eso-z-rukavu-velka-hra-je-pokerovym-spektaklem_462462.html ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Sorkin jako debutant nezklamal, je to svižné, ukecané..přesně v tom stylu Vlka z WS anebo nedávného Barryho Seala. Navíc Chastain po roce zase v podobné roli a zase skvěle. I ten příběh tady je fakt top, škoda že se oproti skutečnosti přidal Elba a mluví se o knize, která ale vyšla až po procesu. Jo a Míša Cerů si tu zahrál fain hajzlíka, ve skutečnosti takovým zmetkem údajně byl Tobey Maguire. Kdo by to byl řekl... ()

jakeer 

všechny recenze uživatele

Výborný výkon hlavnej hereckej predstaviteľky Chastain, ktorá sa v posledných rokoch nezadržateľne derie do prvej hollywoodskej ligy. Taktiež skvelý Sorkin, ktorý už v tej prvej lige dávno je. Doteraz len ako scenárista, no tento režisérsky debut dopadol na jednotku. Už neraz sa ukázalo, že pri takejto dlhej stopáži je dobrým receptom rýchle tempo. A najmä vďaka nemu všetko odsýpa svižne. Ja som sa bavil a túto snímku by mali dať do učebníc ako príklad mainstreamového filmu, na ktorý má zmysel ísť do kina. P.S. Srdce mi krváca, keď vidím herca ako Kevin Costner v takej podradnej role. Stále verím, že sa mu podarí comeback na štýl Michaela Keatona. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

O Molly's Game se říkalo, že je ještě o stupeň lepší než o rok starší Miss Sloane. Film má potenciálně lepší premisu - přece jenom pořádání pokerových dýchánků s celebritami přináší větší zábavu než docela ponurý příběh politické PR slečny. Je to tak ale opravdu? No, spíše ne. Jessica Chastain hraje zhruba stejně dobře, ale navíc je tu daleko více celebrit než u Miss Sloane. Celebrity jsou tam spíš ale jen do počtu. Stěžovat si budu hlavně na tempo a svou obvyklou stopáž. Přestože je Molly's Game jen o 8 minut delší, působí strašně těžkopádným dojmem. Neberte mě zle, ono je to docela fajn, ale prostě je to o řád nudnější než Miss Sloane. Proto musím dát i o hvězdu méně, přestože to třeba není zas až o tolik horší. Očekávání ale byla hodně vysoko, a tak jsem z toho dost zklamán. ()

provitamin 

všechny recenze uživatele

Nemám rád životopisné filmy. Tu však dám za slabé 4, lebo 1.) celé je to o pokri a túto hru mám rád 2.) lebo sa tu striedajú 3 dejové línie (flashbacky do detstva, tá hlavná o organizovaní pokrových sessions a tá o vyšetrovaní prípadných pochybení) 3.) lebo Jessica vyzerá dosť dobre. ()

aquiver 

všechny recenze uživatele

Sorkin má talent, to uznávám, avšak Velká hra je přeci jen jeho slabší kousek, protože se mu nepodařilo uhlídat stopáž a utopil se v množství dialogů. Druhým, avšak stejně zásadním problémem je, že z toho snímku lze cítit až příliš laciný Hollywood. 60 % ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Přesto,že nejsem ani přeborník v Prší  a všechny ty pojmy v hazardu jsou mimo mě,hodnotím snímek vysokými pět.Skvělá Chastain kterou zase jednou nechali hrát normálně.Plus skvělý Elba.Grafika na obraze s postavením karet hráčů.Zákony USA které drží své občany řádně v kravatě.Vynikající kamera a režie.Na to si nemusíte šáhnout a vidíte to - obrazně řečeno.Doporučuju pro emocionální akce, tak nějak od všeho trochu... ()

woodsman 

všechny recenze uživatele

uplne paradny film Jessica Chastain znova dokazuje ze je jedna z najlepsi hereciek tak tiez Idris Elba paradne si sadly k sebe cely film sa nieco deje hudba tak tiez paradna a je to fakt dobre zfilmovane podla predlohy ()

angloumene 

všechny recenze uživatele

Svá očekávání jsem přizpůsobila zdejšímu vysokému hodnocení, takže už to snad ani nemohlo dopadnout jinak než zklamáním. Velká hra je zajímavý film, jenže těch ústupků směrem ke klasickému hollywoodskému trháku je až moc. Ústřední postavě Molly je věnováno překvapivě málo času. Tedy na plátně ji můžeme sledovat téměř nepřetržitě, ale o jejím skutečném soukromí se toho příliš nedozvíme. Pokerové turnaje fungují dobře a dodávají filmu potřebné tempo. Jenže i v jejich případě časem nemůže přijít nic dalšího, ještě velkolepějšího a tak Velká hra ke konci znatelně svěžest. Třešnička v podobě slzopudného závěru ve mně zanechala hořkou pachuť. ()

mclenin 

všechny recenze uživatele

"Vlk z Wall Street" v sukni, no o stupienok nižšie. Príbeh samotný aj forma jeho podania je ako mladší brat (sestra) vlka z wall street, avšak o poznanie menej dravý, divoký a zábavný. Tempo, ktoré je v úvode nastavené vysoko sľubuje "drive", ktorý si však nedokáže udržať, približne od tretiny sa zvoľní a do finále dopláva "adagio". Minutáž pri tomto pozvoľnom tempe potom pôsobí trochu prepálene, no i tak je to zaujímavý a pozerateľný film. ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Možná zbytečně moc keců a termínů a všelijakejch vsuvek, informací a detailů o tom či o tom...který chvílema spíš rušily od děje.. ale i tak se to dalo, takže ok, zajímavej pohled do hazardu.., dobrý herecký výkony.., ale asi stačí vidět jednou. Navíc poker neumim, nikdy jsem to nehrál, takže ...no asi tak.. to je asi všecko.. ()

koba 

všechny recenze uživatele

Hehe: "This courthouse is located within spitting distance of Wall Street. I know this from my personal experience trying to spit at it." ()

Randyz 

všechny recenze uživatele

Dost dobrý film, jen jsem se dost ztrácel ve velmi rychlých komentářích, ve kterých je použito i dost karetních termínu, které neznám, protože mě karetní a hazardní hry nebaví. ()

cmenda 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je natočen geniálně ,nemá slabé místo a člověka zaujme od začátku do konce .Navíc herecké obsazení nemohlo být lépe vybráno celkově jestli to někoho nezaujme tak nevím co by už chtěl . ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

J. Ch. vám dvě hodiny ukazuje ostře nabitej dekolt a vy přesto hltáte výrazy jejího obličeje a každý její slovo. FAKT DOBRÝ! ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

pozn. na okraj, soubor titulku, ktere u prumerneho filmu svou velikosti vydaji cca na 70kB, maji tady velikost 230. Jinak Sorkin debut zvladl vic, nez slusne, je videt, ze na place u slavnejsich reziseru daval pozor. ()

Gumrice 

všechny recenze uživatele

Téma filmu mě nejdřív netáhlo, ale obsazení Jessicy ano. A výsledek? Kam až se tahle herečka dokázala vypracovat a to, co ona umí předvést na plátně je neskutečný! To je vážně óda na radost, pastva pro oči a naplnění vlastního potenciálu před zraky diváků. Co se týče příběhu, kroutila jsem hlavou nad tím, co tahle ženská v životě (zatím) dokázala a jsem si jistá, že o ní neslyšíme naposledy. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Film, který na mě působil jako kniha. V podstatě jsem celou dobu četl titulky, protože záplava dlouhých dialogů a voiceoverů vyplňuje většinu filmu. Je otázka zda, scénář neměl spíše zůstat jen na papíře. Každopádně film překvapivě nenabízí nijak strhující či šokující děj, koneckonců ani moc nepoodhalí prostředí pokerových dýchánků celebrit, a ve výsledku jsem celou dobu čekal na zvrat či určující scénu nebo linku, která by nějak výrazněji film definovala a uchovala mi jej v paměti. To se však nestalo. Docela mi i vadilo poněkud jednostranné vyprávění hlavní hrdinky, které můžete a nemusíte věřit její verzi proběhlých událostí. ()

Související novinky

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

27.10.2018

Herec a známý komik Sacha Baron Cohen (Hugo a jeho velký objev) opět jedná o hlavní roli v chystaném politickém dramatu The Trial of the Chicago 7. Snímek, ke kterému napsal scénář Aaron Sorkin (Pár… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama