Reklama

Reklama

Tichá msta

  • USA Acts of Vengeance (více)
Trailer

Bohatý právník žije spokojeným životem, naplněným úspěšně vykonávanou prací. Z rutiny ho vykolejí až vražda jeho manželky a dcery. Protože policie si s případem neví rady, rozhodne se smrt nejbližších pomstít na vlastní pěst... (TV Prima)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Mno já přemýšlím čemu dám dneska přednost. Singularity nebo Instant death? :)

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Já nepřekládám filmy, který mi přijdou dobrý.

Ty vole. to je teda vyhlasenie. To sa len tak nevidi. Mohol by si ist do politiky so sloganom. Ostatni si uz nakradli, tak teraz som na rade ja.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ale to já klidně přiznám. Já nepřekládám filmy, který mi přijdou dobrý. Jako někdy i jo, ale musí mi ty filmy přijít hlavně něčím zajímavý. U překladu tříhodinovýho oskarovýho filmu o americkým otroctví bych asi zdechnul:)

na příspěvěk reagoval Lacike, Wacoslav1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Jo, po dlouhé době se stopro shodujeme. Byla to fakt blbost, já se málem posral když jsem viděl jak Banderas ječí u toho ringu. :)))

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Rozhodně jsem nečekal akční nářez, ale ten děj, postavy a vše okolo toho? Jsem velký Florentinův fanda, nejdřív jsem prskl 2*, ale po rozložení tohoto skvostu snižuji na 1*. Příběhy o pomstě mám rád, i ty užvaněné, dialogové filmy s mnimum akce, jenže zde nebylo uvěřitelného nic. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Je fakt, že JCVD je v poslední době expertem na vrhání prázdných pohledů do blba, takže tenhle Banderasův stoicizmus by hravě zvládnul.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Jak som cital ten tvoj koment, tak ma napadlo, ze by sa do hlavnej ulohy perfektne hodil Van Damme. Bitky v ktorych dostava na prdel a nakoniec sa zmatori su jeho trademark. :)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Yoshitsune

Reklama

Reklama