Reklama

Reklama

Mezi samotářským primatologem Davisem Okoyem (Dwayne Johnson) a výjimečně inteligentním gorilím samcem Georgem, o kterého se Davis stará od jeho narození, vzniklo velmi pevné pouto. Nezdařený nebezpečný genetický experiment však změní toho mírného lidoopa v obrovské zuřící monstrum. A jako by to nestačilo, brzy se zjistí, že podobně jsou zmutována i další zvířata. Když se tito uměle vytvoření alfa predátoři nekontrolovatelně řítí Severní Amerikou a ničí vše, co jim přijde do cesty, Okoye začne ve spolupráci se zdiskreditovaným genetickým inženýrem vyvíjet protilátku a probíjí se nevyzpytatelným bojištěm, nejen aby zastavil hrozící celosvětovou katastrofu, ale také aby zachránil strašlivého netvora, který býval jeho přítelem. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Olafvolafka

Olafvolafka (hodnocení, recenze)

Přijde mi, jako kdyby někdo recykloval záběry, co se nevešly do Konga 2017, změnilo se akorát prostředí a opička dostala "melírek". 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Hru jsem měl na automatech docela rád, tak jsem zvědavý, i když nic extra od toho nečekám.

Shanyo

Shanyo (hodnocení, recenze)

Do kín to ide koncom apríla, ale už teraz cítim ten smrad z hnoja ktorý nám naservírujú .....

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

v zástupů ničitelů jsem myslel. I když.. Rampage bych přeložil spíše přeložil jako běsnění... 

Ničitelé jsou spíš Destroyers. :)

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Warner rozjel MonsterVerse a chystá jiné filmy na podobné téma - Rampage, nebo třeba i Meg. Udělaly by dobře, kdyby to sloučili do jednoho vesmíru...

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Niekde som cital, ze to ma byt vraj R-ko. To fakt? Neverim tomu.

na příspěvěk reagoval Pod

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Vyzera to ako klasicky sucasny genericky digibordel. Proste taka jednohubka na ktoru do roka zabudnem. Rock je sympatak, ale nejak mu chybaju poriadne filmy na ktore sa bude spominat aj za 20 rokov.

Gogo333

Gogo333 (hodnocení, recenze)

Hru sem kdysi hrával, takže na předělávku jsem zvědav. Podle TRL tu jde o bílou verzi King Konga okořeněnou Jurským světem, ale herecky to je moc pěkný, tak sem zvědav, jak to nakonec dopadne.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Dwayne Johnson chystá herní návrat

Dwayne Johnson chystá herní návrat

02.02.2022

Ačkoliv na filmovou adaptaci akční hry Doom z roku 2005 s Dwaynem Johnsonem v hlavní roli jen málokdo vzpomíná s láskou, Johnson samotný se herních filmů ale tak úplně nezřekl. Vedle Dooma má na… (více)

The Division míří do kin

The Division míří do kin

20.04.2018

Zatímco se stále debatuje o tom, jak moc se povedl Tomb Raider a jak moc Rampage Ničitelé, Hollywood nepřestává chystat další herní adaptace. Tou nejnovější je The Division, filmová verze dva roky… (více)

John Cena jako Duke Nukem?

John Cena jako Duke Nukem?

23.01.2018

Warcraft ani Assassin's Creed se k pokračování neprobily, takže stále čekáme na videoherní adaptaci, která tomuhle subžánru vybojuje ostruhy. Bude jí březnový Tomb Raider? Anebo dubnový akčňák… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

Reklama

Reklama