Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za pár set let bude svět jen umírající nehostinnou pustinou, křižovanou obřími stroji na kolech, jejichž primární snahou je nacházet zbývající zdroje obživy a surovin. V tato monstra se proměnila původní města. Sídla na kolech jsou plná lidí a největším a nejmocnějším z nich je Londýn. Ten se rozrůstá i díky pohlcování menších strojů, které se objeví v jeho cestě. Tímhle způsobem se v Londýně ocitne i Hester Shaw (Hera Hilmar), tajemná dívka se zjizvenou tváří. Jí jediné, zdá se, nevadí, že Londýn spolknul její domovské město. Hester se totiž díky tomu ocitla v blízkosti jeho vládce Thaddeuse Valentina (Hugo Weaving), s nímž má z minulosti nevyřízené účty. Jenže i Thaddeus je rád, že Hester vidí. Dívka má v držení předmět, s nímž by se mohl stát nejmocnějším mužem na světě. A protože má Thaddeus poněkud větší palebnou sílu než ona, ocitne se Hester na útěku a v doprovodu zoufale nepraktického knihomola a renegátky, na jejíž hlavu je vypsaná obrovská odměna. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

Sayko

Čekám něco typu Svět zítřka. Vidím to tak 3☆ možná 4 když si u toho dám v naší cinemě Frisco 😂

na příspěvěk reagoval Sayko

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Milky. , Sayko

Jak myslíš květinkově? Ta města na mě působí dobře.

 

Nejlepší Jacksonův film to nebude. Absolutní top roku už vůbec. S trochou štěstí to dopadne lehce nadprůměrně, ale po plnohodnotném traileru tomu moc nevěřím.

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

Zdravím a mám takovou otázku.. Co si o filmu myslíte? Bude to blockbuster, jeden z nejlepších Jacksonových filmů a absolutní top film roku nebo z toho vznikne slátanina?

na příspěvěk reagoval Nevka, tomkr1

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Echelon1

nooo já si ze Slovenka pamatuji, tady sou halušky, tady alkohol a..........pak sem se probudil, třeba úplně někde jinde, než kde sem původně stál, takže jo, za mně skvělý. 

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

No, na tak malom území máme šťastie za jedinečnosť Karpát, ktoré ponúkajú na malých uskekoch ohromnú rôznorodosť (Tatry Nízke či Vysoké na Sever SK sú úplne iné hory, než napr. Súľovské vrchy na západe - ktoré má pár raritných útvarov.) http://www.e-ucebnice.sk/biologia8/zaujmavosti_a_rekordy_neivej_prrody_slovenska.html Pár rekordov SK drží, ktoré tam nie sú spomenuté. Najväčší stalamgit v miernom pásme Zeme (v Krásnohorskej jaskyni), prvú elektricky osvetlenú jaskyňu Európy (neviem, či nie aj sveta) - Dobšinská ľadová, Tatry sú najmenšie veľhory sveta, a trochu z prírody do kultúry: najrozľahlejší hrad strednej Európy (nie je to spišský, ale Pustý nad Zvolenom  - na fotke je len horná časť :-) , to ani mnoho Slovákov nevie). /// Tak diskusia k filmu sa otočila v geografické okienko. :D

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

Nevka

Efekty vypadají tak květinkově a rozpohybovaně jak by to měl být nějaký Disney-Úžasňákovi styl. Působí to strašně lacině a přestřeleně.

na příspěvěk reagoval Nevka

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Preskocim tu vec s predlohou a rovnou se pustim k napadu s natocenim zcela vazneho filmu o obrich pojizdnych mestech na pasech, ten kdo vezme predlohu pro 8 lete deti a natoci podle ni vazny film si zalsouzi pres drzku nebo vystehovani na vychodni slovensko.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Sayko

Efekty, plakát super... Herci taky nevypadají špatně, ale ta stylizace spolu s osvětlením vypadá otřesně.

na příspěvěk reagoval Milky.

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Hunger Games dostanou prequel

Hunger Games dostanou prequel

17.06.2019

Spisovatelka Suzanne Collins oznámila na květen roku 2020 zatím nepojmenovaný knižní prequel Hunger Games a filmová adaptace na sebe nejspíš nenechá dlouho čekat. O právech na zfilmování knihy… (více)

Novinka Petera Jacksona v kinech prodělá

Novinka Petera Jacksona v kinech prodělá

18.12.2018

Nový film z produkční dílny Petera Jacksona (Pán prstenů, King Kong) Smrtelné stroje podle všeho studiu Universal prodělá něco mezi 100 – 125 miliony dolarů. Snímek měl premiéru minulý týden a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Tintina?

Jak to vypadá s pokračováním Tintina?

09.10.2018

Peter Jackson (Pán prstenů: Společenstvo Prstenu, King Kong) má teď plné ruce práce s produkováním jeho nadcházejícího filmu Smrtelné stroje. Jako režisér už má ale pár let volno a přestože se v… (více)

Reklama

Reklama