Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bart se zamiluje do andělského stvoření – do reverendovy dcery Jessicy, která se právě vrátila do Springfieldu z internátu. Jessica je ovšem dívka s ďáblem v těle a chlapci „slušňáci" ji nepřitahují. Pro Barta téměř ideální situace. Jenže na úklady nastražené nevinnou tvářičkou jaksi nestačí... (Česká televize)

Recenze (7)

Maysha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nemůžu uvěřit tomu, že můj chlapeček už jde na svý první rande... Východ slunce, západ slunce, kočky se mrouskají a přitom mlaskají... A jo, došly nám banány. *fňuk* - Ale no tak Homere, chlapec nám roste, musíme se s tím smířit. - Ne, o to nejde. Neslyšelas, že nemají banány? Už nemají banány! *fňuk*" "Chytrá, překrásná a lhářka...o moc lepší než ta česká žirafa Sára." ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bart chudák nemá šťastie na lásku. Nedá sa nič robiť, možno ostane úplne sám a skončí ako Barney. Našťastie v Springfielde neplynie čas, takže sa tak neudeje, možno v paralelnom vesmíre. Tentokrát sa zaľúbi do niekoho, oproti komu je len trápnym frajírkom bez nápadov, čo dokáže zdvihnúť mandle maximálne tak riaditeľovi školy a občas otcovi. Zo súcitu k Bartovi nemôžem dať plný počet... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • V epizodě zazní úryvek písničky „Stayin' Alive“ od Bee Gees. (Duoscop)
  • V této epizodě se poprvé objevila reverendova dcera Jessica Lovejoy. (Duoscop)

Reklama

Reklama