Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policajt Hill je svědkem toho, jak jeho nadřízený pěstuje drogy, ale zkorumpovaný Miller ho varuje: pokud nebude držet jazyk za zuby, draze za to zaplatí. Hill se v baru setkává s půvabnou a svůdnou Carmen, ale když dojde ke rvačce, musí dívku zatknout. Té se druhý den podaří utéct a Hill kvůli ní skončí ve vězení. Carmen, která touží po dráze herečky, se mezitím setkává s raperem Blazem a chce se vydat do Los Angeles. Hill je propuštěn a poté, co se popere s Millerem, s nimi zamíří do Kalifornie. Miller se však nedá jen tak lehce setřást (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

carAnthony 

všechny recenze uživatele

Reálna nevykonštruovaná ladne pôsobiaca ale aj veľmi kontroverzná téma skvele vypestovaná v podobu Carmen! Skvelý Mekhi, veľmi pozerateľná Bey a celý film stojí za to si ho pozrieť! Ale ak neznášate hip-hop radšej si choďte masturbovať pred telenovelu! //70%// ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Mě tento film přišel jako hip-hopová směs pro rapery.A i přesto že nejsem raper je to docela slušně odvedená práce se sexy Beyoncé Knowles a docela fajnovym Mekhim Phiferem.Na MTV dost dobrý ()

DonPedro 

všechny recenze uživatele

Chápu, že cílovou skupinou asi nebyl bílý čtyřicátník, co má na zádech vytetovanou první sloku ze Stairway to Heaven. Přesto - MTV, která tuhle odmocninu z Carmen vyprodukovala prokázala medvědí službu nejen Bizetovi ale i sama sobě. Hip-hop zůstal ušetřen – takhle naondulovaná forma není ani hodna toho jména. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Osobně se mi film strašně moc líbil, protože moderní formou představuje mladší generaci klasické dílo Carmen. Který puberťák by šel do divadla na operu, když se může podívat na to, jak Beyoncé andělsky zpívá, až z toho máte husí kůži a přitom i dokáže ničit život Mekhi Phiferovi :) Narozdíl od podobného pokusu - Romeo a Julie s Leonardem DiCapriem - který si pokoušel hrát na klasiku v moderním světě, ale mluvilo se tam ve verších, což nepůsobilo realisticky. Tento film si na nic nehraje. Znázorňuje realitu takovou, jaká je, nikdo tam neveršuje, jen se tam hodně zpívá a moc dobře se tam zpívá. Asi mám slabost pro příběhy, kde se dva do sebe bláznivě zamilují, nechají práce, nechají dosavadního života, dostanou se do sporu se zákonem, utečou spolu - vše ve jménu lásky - aby nakonec zjistili, jak si zničili (i když lépe by vystihovalo slovo zkurvili) život :) ()

os10 

všechny recenze uživatele

No, viděl jsem asi dvakrát. Nijak mě to sice neoslnilo, nicméně se na to dalo dívat. Především pak díky sličné zpěvandě Beyoncé no. Jinak to, že se celý děj odehrává v rýmech, tedy prostředkem mající k hip hopové muzice velmi blízko, jsem celkem ocenil. Naštěstí ve filmu nehrají žádní komparzisté, protože se tam objeví i fejmový Mos Def, tedy osoba navýsost povolaná. ()

Reklama

Reklama