Reklama

Reklama

Princ Modřej a víla Lupinka

(TV film)
  • Německo Prinz Himmelblau und Fee Lupine (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Stará královna chce, aby se její syn oženil s urozenou dívkou. Ale on všechny adeptky odmítá a vypraví se se svým přítelem hledat nevěstu sám. V lese se setká s půvabnou vílou a rázem se do sebe zamilují. Královna je ze svého zámku pozoruje kouzelným dalekohledem a vůbec se jí to nelíbí. Královna totiž víly a jejich čáry upřímně nenávidí. Proti kouzlu krásné víly je ale bezmocná, a tak jí nezbude nic jiného než povolat z vězení čarodějnici, kterou tam přede dvěma lety uvrhla. Čarodějnice přestrojená za kramářku se vypraví do lesa a začne na prince i vílu působit svými kouzly. Zdá se, že zamilovaný pár začíná být proti zlému kouzlu bezmocný. Víly proto spojí své síly a pustí se s čarodějnicí do boje. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Princ Nebemodrý alias Modřej a víla Lupinka (domnívám se, že její květinou je vlčí bob - lupina, pravdou je, že půl stopáže jsem měla za to, že jí říkají lupénka) jsou další zhůvěřilostí z rodiny filmového pekla, veřejnosti známého jako německé filmové pohádky. Přežila jsem to, ale vypnout to hned na začátku by bylo bývalo moudřejší. ()

zdenny odpad!

všechny recenze uživatele

Náhodná pohádka ve smyslu „přepínal jsem programy“ a zajímalo mě, jak se budou hlavní postavy postižené prokletími a kouzly proměňovat a vyvíjet. No a proměnily se v odpad. Takto dokombinovat námětově slušný potenciál dokáže fakt jen ignorant. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 4/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()

Reklama

Reklama