Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Valerie ani po dvaceti letech nezapomněla na svou lásku ze střední školy a ráda by začala znovu. Když zjistí, že Gary nemá zájem, rozhodne se pomstít... Gary a Valerie bývali na střední škole pár. Po maturitě se každý vydal na jinou vysokou školu a Gary nebyl zralý na vztah na dálku. Dnes, po dvaceti letech, se koná setkání spolužáků a oba se tam objeví. Gary využívá tuto příležitost k tomu, aby se jí za své tehdejší chování omluvil, a Valerie tvrdí, že už je to dávno za ní, je nad věcí. Valerie se za těch dvacet let podařilo vybudovat úspěšnou firmu na luxusní kabelky a žije si docela dobře. Gary zanechal studia práv a se svým kamarádem Waltem založili přepravní společnost. Je již dlouho ženatý s Jess, která je cvičitelkou jógy, a spolu mají dvě děti. Starší Carissu a mladšího Zacha. Valerie Garyho políbí a pozve ho k sobě do hotelu. Gary polibek opětuje, ale na hotel s Valerií nejde. I když mají s Jess problémy, svou ženu miluje a neudělal by jí to. Valerie tvrdí, že o nic nejde, není uražená, ale ve skutečnosti si tím Gary zadělal na problém. Valerie se Garyho nehodlá vzdát. Odjede do L. A., kde Gary žije, a tvrdí, že je tam služebně. Ve skutečnosti začne sledovat jeho i jeho rodinu. Domluví si s Garym oběd a schválně mu dá pusu na rozloučenou tak, aby na jeho košili zanechala rtěnku, aby Jess žárlila. Gary a Jess mají finanční problémy a to se projevuje na jejich vztahu i na vztahu s Carissou. Carissa by chtěla studovat herectví, byla přijata na vysněnou školu, ale Gary stále nemá peníze, aby mohl zaplatit školné. A do toho musí čelit neodbytné Valerii. Snaží se jí vysvětlit, že nemá zájem o navázání vztahu, chce zachránit své manželství, ale Valerie je jako posedlá. Stále víc a víc přitvrzuje, až to dojde tak daleko, že Jess vyhodí Garyho z domu.
Gary jde do hotelu, kde se za chvíli objeví i Valerie, která ho stále sleduje. Gary chce, aby nechala jeho i jeho rodinu na pokoji, ale Valerie dostává hysterický záchvat a vyhrožuje mu. Pak se zavře v koupelně a odmítá odejít. Vyčerpaný Gary usne, a když se ráno probudí, zjišťuje, že mu Valerie sebrala peněženku, klíče i mobil. Vše nahlásí policii a poví to i Jess. Ta chce, aby zařídil výměnu zámku v domě. Mezitím do domu již přišla Valerie a zcela bezostyšně prohlíží jejich věci. Když přijede Gary, aby zařídil výměnu zámku, ukryje se v domě. Po odchodu zámečníka volá Gary Jess, že náhradní klíče nechal pro ni a pro děti v kuchyni a jeden klíč dá pod květináč před vchodem, aby se tam Jess dostala. Po jeho odchodu si Valerie jeden z nových klíčů vezme. Pak nechá Garymu poslat ukradené věci i s omluvou. Gary si však nemyslí, že tím to končí. A má pravdu. Valerie na něj počká v jeho autě a omámí ho. Pak v noci znovu vleze do jejich domu, kde spí Jess s dětmi, a Jess napadne s nožem v ruce. Jess na chvíli ztratí vědomí a Valerie jde za Carissou, kterou bodne do zad. Pak znovu zaútočí na Jess, která chce vědět, proč to Valerie dělá? Valerie říká, že Gary nemůže někomu zlomit srdce a pak si žít jako by nic. Všechny činy mají své následky. Jess znovu ztratí vědomí a Valerie hodlá znovu zaútočit na děti. Zachovi se podaří přes internet zavolat kamarádovi, aby zavolal policii. Jess se opět probere a jde dětem na pomoc. Bodne Valerii do břicha a Valerie se někam ztratí. Ještě než přijede policie, vrátí se do domu i Gary. Valerie si na něj počká a s nožem v ruce a zezadu ho přepadne. Drží mu nůž pod krkem. Za své činy dává vinu Garymu, ale nedokáže ho zabít. Přijíždí policie a Valerie se schová do koupelny, kde na následky bodnutí do břicha umírá. Po nějaké době se Garyho rodina zotaví a rozhodnou se začít znovu. Prodají dům a stěhují se do nového. (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Je to sice známa věc ale to nevadí pokud naložíte dobře což tady se moc nepovedlo, je sice pravda že blondýnka bila okouzlující a herci v pohodě přesto chybělo přidat na napětí a vytvořit super atmosféru ale i tak se to dalo. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ani neviem ci to prepadlo alebo to na seba zarobilo. pribeh a scenar su hrozne priemerne, za lusne exteriery a na rok 2016 slusne kulisy dam aspon ten znesitelny priemer. Natasha Henstridge hrat nevie a uz asi nic lepsie nenatoci : 46 % ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Jako dá sa to přežít..Samozřejmě je to strasně předvídatelné a tupé, ale na druhé straně semknutí rodiny je fajn. Bohužel je vše nastíněno už v první scéně, takže to je dost naprd. Taky je dobrý, že je celý děj zde popsán v popisu-ale toho jsem si naštěstí před filmem nevšiml (nebo bohužel?!)...30% ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Henstridge v roli, která ji sedla jako ty parádní rudé šaty s její figurou, to je u týhle paní devíza. Bohužel v ohraném scénáři o snaze vystrnadit cizí manželku s lookem klasické, telenovelovské kaše na príma love v pozdně odpoledním čase u kávičky. 40% ()

John80 

všechny recenze uživatele

Thriller o slepo zaľubenej byvalej spolužiačke chlapa , ktory sa ho snaží zviesť po rokoch aj napriek tomu, že on je už ženatý a rozbiť mu tak jeho manželstvo 3* ()

killberrybil 

všechny recenze uživatele

Další film ze škatulky "Rodinný večer". A opěr, velmi špatný film s nepochopitelným chováním většiny postav. Na konce se to ale trochu rozjede, takže dvě hvězdy jsou docela fér. ()

Reklama

Reklama