Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Yassinova studia architektury v Paříži se složila celá vesnice. Je chytrý, má talent a jednou na něj budou všichni pyšní. Leží před ním skvělá budoucnost. Přesně do toho dne, kdy rupne u zkoušky a spolu s ní zmizí v nenávratnu i jeho studentské vízum.  Musí se rychle s někým oženit. Mladá krasavice chce ale dost peněz a stará sousedka trvá na manželských povinnostech, obě navíc chtějí zaplatit předem. Zoufalá situace si žádá odpovídající řešení a Yassin si proto vezme... svého nejlepšího kamaráda. Svatba jen tak na oko vypadá jako elegantní řešení na jedno odpoledne. Jenže všechno zamotá přísný úředník odhodlaný za každou cenu dokázat, že jde o podvod. Kluci proto opravdu musí začít žít spolu jako pár. Do toho ovšem přijede velmi tradičně založená maminka, jeden z kámošů má snoubenku, druhý se zamiluje a nebezpečný gauner z předměstí se jim začne dvořit, protože on opravdu je gay. Pro každého z nich mají jiný příběh, a když předvádíte tolik různých životů najednou, začínáte nabalovat katastrofy. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (89)

cingi.t 

všechny recenze uživatele

No čo nám to ten chlapec Tarek zase vyviedol? Nie je to žiadne ďalšie Alibi na mieru, bohužiaľ. Námet fajn, ale celé nejaké rozhádzané a miestami príliš nudné a nelogické. Asi by to mal radšej nechať na Phillipa a on si v tom len zahrať, tak im to jednoducho pasuje lepšie. Toto bol slabý priemer a pre mňa sklamanie. 3* ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Maročan Yassin jede studovat architekturu do Paříže, ale selže a aby ho nevykopli z Francie tak se ožení se svým kamarádem, přičemž na ně nastoupí kontrolor, aby vyloučil účelovost sňatku. Námětem předvídatelná homosexuální variace Zelené karty v žánru komedie překvapivě svěží, vtipné, a opravdu zábavné , asi třikrát jsem šel smíchy do křečí. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Táto partia snáď nemôže sklamať a opäť ma pobavili. Dvaja kamoši sa kvôli papierom rozhodnú zobrať a musia predstierať, že sú teplí. Je pravda, že toto sme tu už niekde videli, ale vôbec to nevadí. Plynie to rýchlo, vtipy sedia pár je ich naozaj výborných a poriadne vás rozosmejú. Na konci sa to parádne zamotá a ja takéto komédie proste môžem. U mňa za 4*. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Typicka francuzska vtipna komedia s vybornou zapletkou,kde sa vsetko zamota,samozrejme skvela dvojica Tarek Boudali a Philippe Lacheau je zarukou sialenej zabavy,cize som nadmieru spokojny...:-) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Francúzky film, ktorý sa snaží byť vtipným a zároveň nie príliš uraziť. Len jedna otázka, nevideli sme už kedysi „USA verziu“? Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

I když se asi z této „buď taky gay“ zápletky dalo vytřískat ještě víc humoru, každým dalším snímkem si pánové Boudali a Lacheau ukrajují víc a víc z mého fanouškovského srdce  a co se týče Francie, jsou pro mne její současné jedničky, co se komediálního žánru týče. Ona to je vlastně romantická komedie. Hodně černá, hodně nekorektní, ale pořád romantická komedie. Romantická komedie, kde ti mají, spolu budou žít až do smrti a zároveň romantická komedie, která se nebojí udělat si srandu ze všeho a ze všech. Francie se pořád ještě nebojí a nepodléhá korektním tlakům a za to jí velký dík. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Také já jsem vzal film "na milost" a dobře jsem se pobavil. Ano, není to žádný top, ale pokud vše bere člověk s nadhledem, vyzní na něj snímek uvolněně. U tohoto ztřeštěného dílka mě nejvíce zaujal herecký výkon Tareka Boudaliho a doporučuji na zhlédnutí pouze všem těm, kteří si dokáží udělat srandu sami ze sebe ... 5887 ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Na mě trochu moc přihřátý (ale ani o pěkný holky není nouze), přesto dost vtipný. Boudali a Lacheau jsou oba nadějný týpci i když se v něčem semtam opakují... 3,5* ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Pri podobných námetoch, príbehoch a najmä spôsobe spracovania idú tvorcovia do veľkého rizika. Riskujú totiž, že namiesto vtipnej komédie naservírujú divákovi len znôžku trápnych pokusov o vtip, pri ktorom čakáte, kedy konečne príde koniec. Toto nebol ten prípad. Síce sa objavilo pár momentov, pri ktorých som si povedal, že toto fakt nevyšlo, ale väčšinu času som sa dokonale bavil na bizarných situáciách a sviežom humore. Palec hore. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Pokud jsme už něco podobného viděli, tak ve francouzském podání to má vždycky jiný nádech. Takže to nebylo ani otravné ani výtečné, ale docela zábavné. 65%. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvěloučká krejzykomedie! Ovšem za předpokladu, že má člověk íkvé tykve. Vtipy jsou křečovité a moc by to chtělo být nevázaně bláznivé, ale je to spíš trapné. ()

zolo 

všechny recenze uživatele

Bohužel, dnes točené komedie s gay zápletkami bývají jedno velké teplé ošoupané klišé a je vcelku jedno, kdo to točí. I tato komedie se v tomto nešvaru utápí. Možná ty stále obehrávané trapnosti někomu přijdou směšné. No... proti gustu žádný dišputát. Mé doporučení: místo tohoto šmejdu si pusťte raději Četníka s Funesem. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

60% - komentář 20ti slovy: Sice nijak originální, ale pohodová a svěží komedie, ikdyž smíchy se válet nebudete. Pár scének zábavných a hlavně tohle duo k sobě sedí. ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Tak pánové Boudlali a Lacheau jsou dvojka, co spolu natáčejí řadu komedií a střídavě je režíruje jeden nebo druhý. Já je spolu viděl v této taškařici poprvé. Sice je tu několik klišé, vše směřuje k nevyhnutelnému happy endu, ale současně řada dobrých hlášek a neotřelá situační komika, v niž jsou oba hlavní herci překvapivě dobří. Některé epizodní postavičky (podezíravý imigrační úředník, místní mafián se "zlým" psem) utkví v paměti, ()

Reklama

Reklama