Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Yassinova studia architektury v Paříži se složila celá vesnice. Je chytrý, má talent a jednou na něj budou všichni pyšní. Leží před ním skvělá budoucnost. Přesně do toho dne, kdy rupne u zkoušky a spolu s ní zmizí v nenávratnu i jeho studentské vízum.  Musí se rychle s někým oženit. Mladá krasavice chce ale dost peněz a stará sousedka trvá na manželských povinnostech, obě navíc chtějí zaplatit předem. Zoufalá situace si žádá odpovídající řešení a Yassin si proto vezme... svého nejlepšího kamaráda. Svatba jen tak na oko vypadá jako elegantní řešení na jedno odpoledne. Jenže všechno zamotá přísný úředník odhodlaný za každou cenu dokázat, že jde o podvod. Kluci proto opravdu musí začít žít spolu jako pár. Do toho ovšem přijede velmi tradičně založená maminka, jeden z kámošů má snoubenku, druhý se zamiluje a nebezpečný gauner z předměstí se jim začne dvořit, protože on opravdu je gay. Pro každého z nich mají jiný příběh, a když předvádíte tolik různých životů najednou, začínáte nabalovat katastrofy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (89)

mira007 

všechny recenze uživatele

Maročan Yassin jede studovat architekturu do Paříže, ale selže a aby ho nevykopli z Francie tak se ožení se svým kamarádem, přičemž na ně nastoupí kontrolor, aby vyloučil účelovost sňatku. Námětem předvídatelná homosexuální variace Zelené karty v žánru komedie překvapivě svěží, vtipné, a opravdu zábavné , asi třikrát jsem šel smíchy do křečí. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že bych se na tuto komedii, ještě někdy znovu podíval, ale zase jsem u ní nijak netrpěl. Téma jsem znal už od Sandlera a řekl bych, že ho mí neoblíbení Francouzi přece jen zpracovali o něco lépe. Ne, že bych se zrovna smíchy válel po zemi, ale scény s Dussartem nebo s matkou mě slušně pobavily. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Táto partia snáď nemôže sklamať a opäť ma pobavili. Dvaja kamoši sa kvôli papierom rozhodnú zobrať a musia predstierať, že sú teplí. Je pravda, že toto sme tu už niekde videli, ale vôbec to nevadí. Plynie to rýchlo, vtipy sedia pár je ich naozaj výborných a poriadne vás rozosmejú. Na konci sa to parádne zamotá a ja takéto komédie proste môžem. U mňa za 4*. ()

cingi.t 

všechny recenze uživatele

No čo nám to ten chlapec Tarek zase vyviedol? Nie je to žiadne ďalšie Alibi na mieru, bohužiaľ. Námet fajn, ale celé nejaké rozhádzané a miestami príliš nudné a nelogické. Asi by to mal radšej nechať na Phillipa a on si v tom len zahrať, tak im to jednoducho pasuje lepšie. Toto bol slabý priemer a pre mňa sklamanie. 3* ()

easaque 

všechny recenze uživatele

3* Francouzská letní bláznivá multikulti komedie, která bude spíš oblíbena v gay komunitě, i když i ostatním "nezaujatým" se může líbit. Nic světoborného nepřináší a i přes své chyby dokáže pobavit, což se ji u mě povedlo, a proto má průměrné 3 hvězdy. Přímo nedoporučuji, záleží na zvědavosti cílového diváka ... ale ujišťuji, že nic závadného nenabízí a nezmění vaši orientaci ;-). [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu jde vidět plakát filmu Zkrocená hora (2005) na zdi v bytě hlavních protagonistů. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Paříži ve Francii. (ČSFD)

Reklama

Reklama