Reklama

Reklama

Our Girl

(seriál)
TV spot 2
Velká Británie, (2014–2020), 26 h 24 min (Minutáž: 51–59 min)

Tvůrci:

Tony Grounds

Hudba:

Ben Foster

Hrají:

Michelle Keegan, Ben Aldridge, Lacey Turner, Seán Ward, Rolan Bell, Sean Sagar, Shalom Brune-Franklin, Harki Bhambra, Luke Pasqualino, Nico Mirallegro (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(28)

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Najväčšiu kravinu, akú chlap kedy vymyslel, je vojna a zabíjanie. A ženy to v rámci emancipácie nasledujú, to je fakt výhra. To už mi je vrchol rovnoprávnosti, že môžem chcípnuť s inými dementami v afgánskej púšti, kde v prvom rade ani nemám čo robiť. ()

Gangsta 

všechny recenze uživatele

Velmi dorá první série ukazující život vojenské medičky s dobrým zpracováním. Mohu doporučit. Další série nejsou tak kvalitní  70% 4* ()

Natar odpad!

všechny recenze uživatele

Někomu ve Velké Británii asi kape na Big Ben. Na všechny ty americké sračky o hodných Američanech v Afghánistánu nasadili ve Spojeném království korunu „dobrodružstvím“ vyšinutých anglánů tamtéž. Dementní a naivní děj v kombinaci s červenou knihovnou dehonestuje tohle téma na dřeň. Po čtvrtém dílu už by se k tomu vrátil jen brutální masochista. Tip pro scénáristy: Efektnější by bylo, kdyby se do „krásné a sympatické“ Angličanky zamilovali všichni v jejím družstvu a navzájem se povraždili – ovšem předtím jí samozřejmě u čaje a sendvičů s okurkou hromadně znásilnili. To by teprve byla pecka! ()

Reklama

Reklama