Reklama

Reklama

WrestleMania 33

(pořad)
  • USA WrestleMania XXXIII
Sportovní / Akční
USA, 2017, 430 min

Účinkují:

Mark Calaway, Joe Anoa'i, Brock Lesnar, Bill Goldberg, Windham Rotunda, Randy Orton, Allen Jones, Shane McMahon, Kevin Steen, Chris Jericho, Colby Lopez (více)

Obsahy(1)

Největší wrestlingová show roku Wrestlemania 33 se uskutečnila 2. dubna 2017 v Camping World Stadium (Orlando, Florida). Na kartě se sešlo třináct zápasů.

1) Kickoff: Neville vs. Austin Aries (Cruiserweight Championship)
2) Kickoff: 2017 André The Giant Memorial Battle Royal Match
3) Kickoff: Dean Ambrose vs. Baron Corbin (Intercontinental Championship)
4) Shane McMahon vs. AJ Styles
5) Chris Jericho vs. Kevin Owens (United States Championship)
6) Bayley vs. Charlotte Flair vs. Sasha Banks vs. Nia Jax (Fatal 4-Way Elimination Raw Women's Championship)
7) The Hardy Boyz vs. The Club vs. SAWFT vs. Cesaro & Sheamus (Fatal 4-Way Ladder Raw Tag Team Championship)
8) John Cena & Nikki Bella vs. The Miz & Maryse
9) Seth Rollins vs. Triple H (Non-sanctioned match)
10) Bray Wyatt vs. Randy Orton (WWE Championship)
11) Goldberg vs. Brock Lesnar (Universal Championship)
12) Alexa Bliss vs. Becky Lynch vs. Mickie James vs. Natalya vs. Naomi vs. Carmella (Six-pack Smackdown Women's Championship)
13) The Undertaker vs. Roman Reigns (No Holds Barred) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (5)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Nevěřím, že se WWE dokáže obnovit slávu své Attitude éry, ale věřím, že to, co předvedla letošní Wrestlemánie patří k topu, co může vyprodukovat. A díky tomu dávám plný počet. I když u spousty zápasů bych si přál jiný konec, musím celý koncept pochválit. Velmi se mi líbila proma k jednotlivým zápasům, bylo vidět, že si na nich scénaristi a střihači dali záležet. Po opravdu velmi dlouhé době, neskutečně povedené PPV!!!!!!!!!! ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

AJ STYLES VS. SHANE MCMAHON - 3* - Na start slušné, ale když jsem viděl, že mají zápas, tak jsme čekal velké věci a ty se bohužel nestaly. Průměr. KEVIN OWENS VS. CHRIS JERICHO - 3* - Skvělý feud, slabší zápas. FATAL 4 WAY DIVAS - 2* - V NXT by to byla pecka, ale po přesunu výš je jiskra vytrácí. TAG TEAM LADDER MATCH - 5* - Bohužel nejlepší zápas show. Hardy boyz se vrátili, což je balzám na wrestlingovou duši. Navíc jsme viděli několik super moves. JOHN CENA A NIKKI BELLA VS. MIZ A MARYSE - 2* - Nápad byl vlastně slušný, vtipný. Provedení byla americká sra*ka. SETH ROLLINS VS. TRIPLE H - 4* - Velmi dobrý zápas. To rozhodně ano. Navíc parádní feud! Ale přeci jen, chyběla tomu nadstavba. RANDY ORTON VS. BRAY WYATT - 4* - Zápas, průměr. Ale ta vizuální stránka brala dech! 6 DIVAS MATCH - 2* - A v tuhle chvíli šla celá WM do kopru. ROMAN REIGNS VS. UNDERTAKER - 1* - Dal bych klidně i odpad! Roman Reigns je to nejhorší, co WWE mohlo potkat. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Takto vyzerá oslava wrestlingu. Viem si niektoré zápasy predstaviť dynamickejšie, resp. ich závery dramatickejšie, ale ako celok ide o vymakanú show. Áno a efekty na vstupnej päťsto kilometrov rampe ozaj že stáli za to. Áno a ešte jedna zmena oproti rokom minulým. Po dlhých desaťročiach som WM nepozeral sám. WAW. ()

evita_ 

všechny recenze uživatele

Priznávam, že občas sa mi pri wrestlingu podarí zaspať, ale naozaj len občas :) ale toto bola jednoducho BOMBA. 5 hodín nabitých famóznym wrestlingom, dokonalou show a premakanými efektami (a samozrejme sladkosťami, chrumkami a najúžasnejšou spoločnosťou). Víťazov jednotlivých zápasov by som občas zmenila, ale ja si počkám na víťazstvo tých správnych...Nikdy by som nepovedala, že ma wrestling niekedy tak dokáže uchvátiť. Ďakujem, že si ma k nemu priviedol :) ()

Reklama

Reklama