Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Guillaume Canet (43) žije pohádkový život. Má všechno, o čem mohou muži pouze snít. A potom, přímo během natáčení, mu jeho dvacetiletá herecká kolegyně suše oznámí, „že už nejede rock´n´roll“. A další uzemňovačka přijde vzápětí – na žebříčku „šukatelnosti“ herců se prý propadnul na úplné dno. Domácký život s Marion, syn, koně, dům na venkově – to vše je pro mladé herečky totálně antisexy. Guillaume si umíní, že se musí radikálně změnit. Hned. Proměna ale zachází tak daleko, jak nikdo z přítomných nečekal. (AČFK)

(více)

Recenze (44)

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

"Ty nejsi žádnej vrabčák!" Pro mne velice špatně stravitelná ufňukaná zpověď jednoho chudáka s krizí středního věku. Viděl jsem s Guillaume Canetem i Marion už pár filmů abych si mohl udělat obrázek co a jak. Marion hraje jako vždy úžasně a obzvlášť pasáže s jejím ultraamerickým přízvukem s voláním do USA jsou nádherné, ale Guillaume mi nikdy moc nesedl a na jeho oči se vyloženě nepříjemně dívá. Ten utrápený výraz a jak mrtvo v nich má... to není hezké. Byl jsem tedy nepříjemně zaskočen že film se věnuje hlavně jemu a Marion je tentokrát spíše na druhé koleji. Námět filmu byl na půl hodiny, ne na 123 minut. (Viděno na LFŠ Uherské Hradiště.) ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Vtipná černá komedie s ponaučením (nejen) pro české stárnoucí herce. Zkuste to v holywoodských béčkových seriálech (pochopitelně pouze na steroidech a jen s botoxem či silikonem v těle) - tam stoprocentně nikoho nezajímá nějaké herectví podle Stanislavského. Ovšem s rock'n'rollem má tento film společný pouze název... ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Nakoniec to bol poriadne trafeny film. Myslel som si, ze to bude taka klasika o krize stredneho veku osviezena tym, ze herci hraju samych seba. Zaujimavy koncept, avsak ku koncu to bolo miestami uz riadne natiahnute a nemalo to tempo. Tie dve hodiny boli pocitovo tri a fakt som uz koncu trpel. Aj ked prave na konci to bolo uz uplne mimo a mohlo ma to zabavit. No uz som fakt cakal koniec a az tak som si to teda neuzil. Hlavna dvojka pobavila, evidentne musia mat zmysel pre humor. ()

anatheman 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie o krizi středního věku od G. Caneta. Rock'n Roll se může pyšnit pozvolnou gradaci a několika absurdními zvraty a vyústěním. Ano, primární motivací byla Marion. Nicméně skutečnost, že film je sám o sobě kvalitní, představuje potěšující plus. :-) ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Štve mě, že nejsem pořádnej rocker! .. A co jsi? .. Nic!" Ano, i tahle komedie s přibývajícími minutami klesala od solidní zábavy k ničemu. ()

Saintcrux 

všechny recenze uživatele

Film o chlapovi, ktorý má krízu stredného veku a totálne mu z toho prepne. Film sa pohybuje na hrane paródie, tragikomédie a drámy. Vo filme bolo veľa úsmevných momentov. Oceňujem aj hudobný výber a hlavne koniec, ktorý bol trochu prekvapujúci a neskĺzol do klišé. Ak chcete vidieť ako si dokáže známy celebritný pár urobiť zo seba srandu tak si to pozrite. ()

PaRi 

všechny recenze uživatele

Mě to neoslovilo. Krizi středního věku jsem neprožil a tak nevím jak se muži v téhle situaci chovají. Přišlo mi to hodně urputné a přetažené. Podruhé to vidět nemusím. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

55% - komentář 20ti slovy: Občas vtipně podané, ale žádná pecka. Týpek má krizi, tak začne cvičit a chodí na plastiku. Zbytečně zdlouhavé. Lidé 45+ ocení více. ()

plo koon 

všechny recenze uživatele

První polovina snímku funguje jako velmi vtipný vhled do duše čtyřicátníka v krizi, se kterou se velmi neobratně vyrovnává a je jen více k smíchu svým nejbližším i širokým masám, neboť jde o slavného herce. V druhé půli nicméně Canet už přestává mapovat chlápka, který by chtěl být zase (nebo možná poprvé) cool, ale snaží se více tlačit na pilu. Zběsilé nápady, vtipy a trapnost tak přebíjí poměrně civilní první polovinu. Velmi nevyrovnaný film, který je velmi zábavný, ale postupně zjišťujete, že sledujete naprostou blbost, u které se tvůrci chtěli hlavně zasmát sami sobě a svým kolegům. ()

petite fille 

všechny recenze uživatele

nikdy by som si nebola pomyslela, že ma takáto somarina pobaví ako sa pobavila, ale stalo sa (slzy v očiach miestami, vskutku!) ... je to dobre vymyslená a prekvapivo svieža hra s klišé. ()

Pete 

všechny recenze uživatele

Krize středního věku jak vyšitá. Všechny klišé filmů s touto tématikou tu jsou taky, ale tak nějak uvěřitelnější, zábavně i vkusně natočené, tedy trapné jen v místech, kde to tak tvůrci chtěli. Zasazení do skutečného života celebrit a natáčení film dále příjemně ozvláštňuje. Ano, Rock’n Roll je trochu zdlouhavý, a ke konci ztrácí dech, ale věkově jsem zrovna cílovka, a Canet mě tu prostě poměrně originálně bavil, takže hvězdu navíc přihodím. ()

ProfiDivak 

všechny recenze uživatele

Prvú polovicu tohoto šalátu som aj ja chcel hodiť tyčku nielen pri pohľade na to napredujúce monštrum, ale globálne z celého filmu, vtedy bola aspoň možnosť hodiť očko na Marion...ale postupne to šarlatánstvo začalo fungovať a v Amérike to už totálne zabili. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Vydarená francúzska komédia z filmového prostredia, v ktorej Guillaume Canet a Marion Cotillard akoby hrali samých seba. Teda vlastne manželský pár hercov žijúcich svoj bežný život medzi domácnosťou a pľacom. Problém nastáva, keď si Guillaume začne uvedomovať svoje starnutie a začne riešiť krízu stredného veku. Jeho posadnutosť presvedčiť ostatných o tom, že je duchom mladý rocker ho privedie až ku plastickému chirurgovi, čo je príčinou série zábavných gagov. Ďalšiu dávku zábavy prináša samotné súžitie dvoch hercov. Však len skúste žiť s herečkou, ktorá sa vžíva do role s quebeckým prízvukom. Herci sú výborní a produkcia profesionálna. Na zadok z toho nespadnete ale myslím, že príjemne pobaví. 70% ()

Capri2016 

všechny recenze uživatele

Začiatok filmu začína ako príbeh herca / manžela 40-nika, ktorý hrá role otcov a kvôli komentáru mladej kolegyne sa už necíti byť cool a zaujímavý pre ženy, aj keď žije v šťastnom manželstve a má status známej filmovej hviezdy. Kvôli pocitu, že ešte nie je starý a neušiel mu vlak, začína experimentovať s krášľovacími procedúrami a tiež začne aktívne posilňovať a brať anaboliká. A to privedie až do takého stavu, že sa z neho stáva mužská verzia Cuky-Luky. Ale vďaka zmene imidž a vďaka tomu, že sa začína hlavný hrdina priblížil určitému prototypu krásy, získava znova filmovú rolu (samozrejme už nie vo Francúzsku, ale v mekke okázalého života americkom Miami). Napriek vonkajšej zmene vizáže zostáva Guillaume stále dobrým otcom a priateľom svojej partnerky. Skutoční herci a skutoční životní partneri Guillaume Canet a Marion Cotillard si urobili paródiu zo súčasného sveta, ktorý sa vyžíva v kulte mladosti a krásy. Veľmi vtipná francúzska paródia s výbornými hereckými výkonmi. Bolo mnoho momentov keď som sa nahlas smiala a aj som plakala od smiechu. Svieža, tak trochu prehnaná komédia na odľahčenie všedných starostí života. ()

katakomb 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak člověku dokáže převrátit naruby celý život jediná poznámka, jediný komentář, byť myšlený třeba i jako kompliment. Film o tom, že pravá láska k druhému se neskrývá na povrchu, ale v hloubi - protože pak, i když se zevnějšek změní k nepoznání, tak víte, že to co milujete je uvnitř stále stejné. Film o tom, co všechno je člověk ochoten udělat pro druhé, kvůli druhým, kvůli jednání druhých, proto, aby byl člověk vnímán tak, jak se vidí jen on. Film o ztrátě a znovunalezení v nové podstatě. Film o životě a o tom, co může přinést komukoliv, ne jen slavným hercům. ()

Reklama

Reklama