Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až do stretnutia piatich vyvolených sa jedná o nijak zvlášť zaujímavý pilot nového seriálu. Občas padne nejaká rozpačitá filozofická hláška a vy sa nečudujete, že OA volajú crazy. Nechcem prezrádzať nič ohľadom posledných 10 minút, ale zrazu Batmanglij príde s niečím celkom vtipným, aby nasledovalo to, na čo sme čakali a čo začne konečne pokladať otázky. Kam sa to vyvinie, či je to premyslené a aké zvraty to prinesie, sa z prvej epizódy usúdiť nedá. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

EDIT 1/2024: Zkouknul jsem znovu první díl, a je to utahané jak sviň, chladné a studené jak ta voda v ruském ozeře, lidi se chovají ne-lidsky a vlastně mi to celou dobu lezlo na nervy. Brit Marling tady navíc vypadá jak sebestředná, nehezká blbka s odbarvenými vlasy. --- Původní koment: Docela slušná věc, která od začátku mate tělem. Objeví se prvních pár nápověd, řekl bych, a drží si to určitou tajemnou linku, do které mi jen nezapadá ten divoký sex, docela to narušuje určitou mystickou atmosféru, kterou to tvoří. A pak přijde poslední čtvrthodina, která to celé otočí naruby, a šlape jak namydlený blesk a nabízí jeden mystický záběr za druhým (myslím, že syn by ocenil ten záběr pod vodou, přijde mi dokonce mystičtěji pojatý, než ten u Záhady Silver Lake), až člověk zůstane v úžasu. Jsem zvědavý, jak se to vyvine dál, jen se bojím, aby tvůrci zas jen nepřišli s vějičkou á la Lost a celé to neposlali do kopru, protože nebudou vědět, jak co uzavřít. ()

Mukade

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lol, to náhle vhupnutie pohľadom do "dynamického" sexu po úvodných uspávajúcich 15 minútach, skoro som šikol od nečakanosti toho a smiechu!  ......................... A čo to tam bolo, Perinbaba na konci či čo?!! Wot d fak! xD ()

Reklama

Reklama