Reklama

Reklama

OA

(seriál)
  • USA The OA
Trailer
Drama / Mysteriózní
USA, (2016–2019), 14 h 43 min (Minutáž: 31–71 min)

Hrají:

Brit Marling, Will Brill, Emory Cohen, Patrick Gibson, Brendan Meyer, Ian Alexander, Scott Wilson, Robert Eli, Marcus Choi, Chloe Levine, Nikolai Nikolaeff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Sedm let po svém zmizení se mladá žena vrací se záhadnými novými schopnostmi a společně s pěti neznámými se vydává na tajnou misi. (Netflix)

Recenze uživatele honajz k tomuto seriálu (1)

Chapter 1: Homecoming (2016) (S01E01) 

EDIT 1/2024: Zkouknul jsem znovu první díl, a je to utahané jak sviň, chladné a studené jak ta voda v ruském ozeře, lidi se chovají ne-lidsky a vlastně mi to celou dobu lezlo na nervy. Brit Marling tady navíc vypadá jak sebestředná, nehezká blbka s odbarvenými vlasy. --- Původní koment: Docela slušná věc, která od začátku mate tělem. Objeví se prvních pár nápověd, řekl bych, a drží si to určitou tajemnou linku, do které mi jen nezapadá ten divoký sex, docela to narušuje určitou mystickou atmosféru, kterou to tvoří. A pak přijde poslední čtvrthodina, která to celé otočí naruby, a šlape jak namydlený blesk a nabízí jeden mystický záběr za druhým (myslím, že syn by ocenil ten záběr pod vodou, přijde mi dokonce mystičtěji pojatý, než ten u Záhady Silver Lake), až člověk zůstane v úžasu. Jsem zvědavý, jak se to vyvine dál, jen se bojím, aby tvůrci zas jen nepřišli s vějičkou á la Lost a celé to neposlali do kopru, protože nebudou vědět, jak co uzavřít. ()

Reklama

Reklama