Reklama

Reklama

Everybody Loves Somebody

  • Mexiko Todos Queremos a Alguien
Trailer 2

Obsahy(1)

Doktorka Clara (Karla Souza) si užívá svého single života a nenavazuje dlouho vztahy. Na svatbu svých rodičů tak vyrazí se svým kolegou, kterého požádala, aby se vydával za jejího přítele. Vše se vyvíjí velmi pozitivně do okamžiku, kdy na svatební oslavu bez pozvání dorazí Clařin expřitel Daniel (José Maria Yazpik). Podlehne Clara volání minulosti? (alisa.upir)

(více)

Recenze (16)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na exotickou komedii z Mexika, ale dostal jsem vážné emocionální romantické drama, ve kterém humor absolutně absentuje. Karla Souza je sice nádherná žena a hezky se na ní kouká, ale klasicky se rozhoduje celý film mezi bývalým a nastávajícím přítelem, kteří jsou oba sympaťáci, ale nic moc mi film neřekl. Na můj vkus byl film dělaný až moc pro ženy a především pro partnerské vztahy kolem 30 let. Nic moc místy se film i táhne. Kdyby se film odehrával celý na svatbě, mohlo to být určitě záživnější. 55% ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Čože? Ja som si myslela, že zostane s Danielom ... muhaha. Jajáj, dievka nevedela čo so sebou. Čakala som to veru lepšie, ale rodičia mali parádnu vilu. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Ešte som nebol tak blízko k "telenovele ako teraz... Mastrettov film z mexickej produkcie je námetom veľmi podobný sladkoboľavému príbehu, ktorý rieši súkromné problémy peknej doktorky s vymletou hlavou. Našťastie určité filmárske postupy držali film na prijateľnej úrovni. Slabší priemer. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nádherně opravdová romantická komedie plná sympatických lidí. Nenašel jsem tu nikoho, kdo by mi lezl na nervy. Není to dáno jen castingem, ale i tím, že hlavní hrdinka se rozhoduje mezi chlapem, který je v pohodě a chlapem, který je vlastně také v pohodě. Válet smíchy se tady určitě nebudete, ale ten připitomělý úsměv na konci je prostě k nezaplacení. 90% ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Pro mě asi první setkání s mexickou filmařinou. Moc příjemná oddechovka, u které se člověku samotnému vybaví jeho pocity v podobných situacích (pokud takové zažil). Líbilo se mi, že ačkoliv je film hodně o emocích, které v nás naše minulost vyvolává, není zde ničeho příliš. Film se vyvíjí velmi lehce, a všechny postavy spolu působí přirozeně, snad proto, že si dokážu představit všechny postavy v reálném životě. Vybrat si kterou cestou v životě jít dál, stejně jako situace ve filmu, není nikdy jednoznačné a většinou jsou ženský přesně stejně nerozhodný jako tady Karla Souza. Pět hvězdiček za velmi podařené přenesení některých životních lekcí na filmové plátno. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Sice jsem to čekal víc latino, víc barvité a loca a ani to není až tak moc komedie a víc si to užijou ženský, co se ale upřít nedá, že je to hodně přirozené a ze života a Clara je kočka!! :-) ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi, protože byl jiný. Nějak nevím, co k němu napsat, snad jen že cokoli na něm měnit by bylo zbytečné. Chvílemi se táhl, ale myslím, že zrovna tohle k němu patří. Do poslední chvíle mne nechal na vážkách, netušila jsem, jak dopadne. V jednu chvíli si myslíte jedno, v druhou se váš názor otočí o sto osmdesát stupňů. Ale to k němu patří a i když se rozhoduji mezi čtyřmi a pěti hvězdičkami, dávám pět, protože on si to opravdu zaslouží. Doporučuji jej, ale zdaleka všem se nemusí líbit, zdaleka ne všichni jej musí pochopit a ztotožnit se s ním, bez toho to totiž, alespoň dle mého názoru, nejde. ()

holga 

všechny recenze uživatele

Hlavní ženská postava se vzhledem ke svému věku a zodpovědnému povolání chovala dost nevyzrále až otravně. Zápletka se v různých kulisách na světe odehrála už tak bilionkrát, ale zde působí méně reálně. Bývalý přítel se z ničeho nic objeví po 8 letech (!) bez upozornění na tak významné události jako je svatba a automaticky dorazí na chatu, kde tráví víkend uzavřený rodinný kruh. Prostě tam z ničeho nic je a nikomu to nepřipadá divné. A potenciální nový přítel je na svůj věk (necelých třicet) naprosto osvícen a je dokonale chápavý a trpělivý. Dále záběry, jak rodina, tedy všechny generace, tráví celý víkend tím, že rozpustile hrají hry a vesele na sebe povolávají a popíjí drinky u moře, působí spíše jak chlastačka party kamarádů. Vzhledem k žánru romantické komedie je to docela dobré. Oceňuji spíše nižší dávku patosu, dále charisma a humor australského nápadníka. A to je vlastně všechno. Sondu do psychlogie single třicátnic v tom hledat nelze. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Zcela průměrný a snadno zapomenutelný film, který mě ničím mimořádným neupoutal. Představitelka hlavní role mi tak trochu připomíná poněkud pohlednější verzi Ch. Gainsbourg, to bude tak všechno. Jinak je to typická ženská, která neví, co chce. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Není to špatný film. Ale aby byl vysloveně dobrý, do toho mu také ještě dost chybí. Tempo je hodně rozvláčné, děj se odehrává většinou po barech a hlavně na rodinných setkáních a oslavách. A tam se stále jen moralizuje a každý se navzájem rozebírá. Možná trochu náročnější na to, aby se to dalo nazvat lehkou romantickou komedií. I když jistá dávka lehkosti tu stále zůstává zvýrazněna. Takže některý divák z toho může být lehce zmatený. Přišlo mi to vlastně všechno docela zbytečné. ()

Miska2712 

všechny recenze uživatele

Veľmi milá romantická komédia, ktorá pohladí diváka na duši. V tomto filme hlavná hrdinka rieši problém s výberom toho správneho pána božského. Popritom sa prevtelíme do života hrdinky, ktorá vlastne sama nevie, čo chce. Riešime s ňou jej problém, ale nakoniec ona sama sa rozhodne pre to správne. Film na mňa pôsobil milo, láskavo, miestami nerozhodne no romanticky. Predsa každý osud človeka je nejako prepojený a nakoniec aj tak nájdeme, to čo nájsť máme. ()

taibrek 

všechny recenze uživatele

v skratke je to o žene ktorá nevie čo chce ďalej robiť so svojím životom... v podstate to pre mňa nie je ani komédia, tú si predstavujem trochu inak.... film poteší najmä ženské publikum. ()

Reklama

Reklama