Reklama

Reklama

Recenze (5)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem vydařený upírský film, který postrádá sice lepšího hlavního záporáka(strašně nevýrazný), ale nechybý mu kulervoucí atmosféra. První čtvrthodinka byla geniální a mlha na hřbitově by se dala krájet, pak to sice ustalo, ale i tak film se mi nezdál nějak zdlouhavý, je pravda že pár scén bylo lehce úsměvný(scéna v knihovně), ale u některých mi naskočila husina(objevení mrtvoly v koupelně). Jen škoda že film nedržel nastavenou laťku bavil bych se víc. 65%. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Může a nemusí obsahovat SPOILERy: Takový divný mix všeho možného. Máme tu hutnou scénu na hřbitově, kde hlavní upír lehce připomíná zombíka, scénu ve sprše, která prostě nemůže neasociovat Psycho, duchařskou seanci a hlavního upíra, který své oběti nejprve brutálně zavraždí anebo znásilní a pak vysaje. Film neustále mění směr, kterým se ubírá. Zpočátku to vypadá na klasický horor o poldovi, co bude lovit vraždícího upíra, pak se z toho stane tak trochu bizár s krev sajícím miminem a nakonec upírsko-spiritistická sedmdesátková záležitost. Má to dobrá místa, má to i slabší nudnější místa. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Grave of the Vampire“ je za mě velmi povedené retro, které jsem si užíval, a to i přesto, že je tam docela dost hluchých míst. Taková ta duchařská seance, to jsem měl i pocit, že se tvůrci naprosto vědomě rozhodli, že chtějí nudit. A jo, budou nudit, chvílemi je to fakt nudné, ale pořád jsem z toho měl parádní feeling semdesátek a to, že se film nebere vážně. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad zhovadil výrazne nudný scenár a primitívna réžia. Občas sa vo filme blýskne na lepšie časy, ale to tiež len tak poskromne. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama