Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Boxer Chris (Til Schweiger), namydlený herec Petr (Jan Josef Liefers) a šílený marketingový specialista Max (Matthias Schweighöfer) léta šetřili peníze na své životní sny, na budoucnost! Naneštěstí pro ně, bankovní manažer Schumacher (Thomas Heinze) úmyslně nechá jejich investiční účty padnout na nulu, aby se zbavil neurotického investičního poradce Tobiase (Michael Bully Herbig). Všichni čtyři muži proto najednou čelí nejisté budoucnosti. A tak vymyslí šílený plán... (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (52)

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Blázniví Nemci. Asi takto začnem svoj komentár. Spomínam si, keď mi bráška vyprával, že Nemci točia bláznivé filmy, a po zhliadnutí tejto to potvrdzujem na 100% (už počas pozerania som to tak vnímal). Niektoré gagy a situácie mi pripadali vyložene prehnané, zase na druhej strane som sa viackrát pristihol, ako sa na tom celom smejem :). Film jednoduchší, ale pobaví ;). Hviezdna zostava (najmä Til Schweiger a Alexandra Maria Lara, ale, samozrejme, aj Matthias Schweighöfer, Jana Pallaske, Antje Traue a mnohí ďalší) skvelá, a pôvodne som dal 4 hviezdičky, ale po nejakom tom čase znižujem na 3. Bolo to B-čkové, bolo to vtipné, pozeralo sa na to dobre, ale to je asi tak všetko - čosi tomu chýbalo (a najmä, pri nemeckej kinematografii, nech je akokoľvek bláznivá, som zvyknutý na čosi lepšieho, najmä u Schweiger-a). ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Velmi prijemna nemecka komedia (aj ked stale plati, ze je to oxymoron). Chcelo to vsak trochu sviznejsie tempo a menej logickych dier. Najzaujimavejsie je to vsak sledovat ako film kedysi velkeho rezisera. Predstavovacka hlavnych postav sa tak stava (verim, ze umyselne) paralelou k jeho kariere. A sice som sa smial, bol to smutny pohlad. Tak snad pojde tvorca v stopach svojich hrdinov a este prichysta jeden velky zatah, ktory ho opat vrati na vyslnie. Ked ma totiz niekto v portfoliu Ponorku, Nekonecny pribeh, In the line of fire, Enemy mine, Air Force One, Smrtiacu epidemiu alebo Troju tak si este jednu sancu zasluzi 7/10 ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Líbí se mně, když někdo vysmrkne parádičku jakoby se nechumelilo. Tohle není vrchol filmařský evoluce, uznávám, ale kdybych tak jako Peterson uměl lehce něco vysmrknout i já, nemusel bych se už druhej tejden trápit s rymičkou. Navíc to vypadá, že po německým filmu se mi začínaj líbit aj německý holky... ()

Bragi66 

všechny recenze uživatele

Dobrá německá komedie - to je něco, co se v našem vesmíru takřka nevyskytuje. Tenhle film, který natočil v německé produkci (ve svém postholywoodském období) režisér Wolfgang Petersen, by mohlo být tou příslovečnou bílou vránou. Jako režisér má za sebou pár domácích i světových gólů, ale tohle je docele dobrá "malá domů". ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

(UCI Kinowelt, Potsdam, Deutschland, 7.1.2017) Vier gegen die Bank je svižně natočená a nadmíru vtipná komedie, jejíž úspěch tkví zejména v herecké interakci ústřední čtveřice a v líbivém námětu, který je sice na jednu stranu tuctový, avšak v tomto případě dobře zpracovaný. Každý ze "zločinců" má zcela jiný profil, ale přitom se skvěle doplňují, jak v rámci loupeže, tak na komediální linii. Zkrátka sympaticky natočená komedie, která nestojí na připitomělých scénách a herectví, jak tomu často u podobných filmů bývá - nýbrž je chytrá a inteligentně podaná. ()

Galerie (33)

Související novinky

Zemřel režisér Wolfgang Petersen

Zemřel režisér Wolfgang Petersen

16.08.2022

Ve věku 81 let zemřel slavný německý filmař Wolfgang Petersen. Režisér se proslavil v roce 1981 snímkem Ponorka, který obdržel šest nominací na Oscara. Tento úspěch vedl o tři roky později k dětské… (více)

Reklama

Reklama