Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 179 h 10 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(228)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (161)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Máme podezřelého Huberta. A ještě pár dalších. A je dost možný, že vrahem je zahradník." Ono je to vlastně jedno, kdo je vrahem. O to tady totiž nejde. Tady jde o kvalitu případu, vyšetřování a odhalení. A to všechno pokulhává na obě nohy napříč měnící se sestavou vyšetřujícího týmu. Zabít čas se tím ovšem dá celkem v pohodě, ale brát vážně to fakt nejde. Zejména když se major Strouhal pokouší zlomit sprostýho podezřelýho hlasem Barta Simpsona. To bych to položil i já. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Snaživí, neumětelští, leč kupodivu soustavně vítězící ... slavně i neslavně, v každé z odprezentovaných epizod. Snad že mají na své straně vrtkavou štěstěnu, která se patrně nemůže dívat na jejich neprofesionální zápolení, a tak jim (ne)nápadně vypomáhá (docela se přitom nadře, holka nebohá) ... snad že bez reptání naplňují i ty nejbizarnější představy svých duchovních otců, a tak logicky nemohou být odsouzeni k nezdaru. Ať už stojí v jejich čele David Prachař jakožto major Pavel Vondráček nebo Martin Dejdar alias major Josef Strouhal, jejich způsoby se nemění. Nicméně ... přejme jim úspěch při rozkrývání zločinu, je to nejenom v jejich, ale i v našem zájmu ... 2,5* ()

Reklama

Chajimwitz odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní stanice jsou doslova zamořeny béčkovými braky z kriminalistického prostředí. Seriál TV Nova "Specialisté" je však něco ještě otřesnějšího a mám dojem, že vznikl jen proto, aby "hvězdy", které v něm účinkují, měly nějaký job a nepochcípaly hladem. Hlavní představitelé působí komicky (nikoliv však vtipně) a originalita je zde úplně nulové. Ale nenáročný divák, líný myslet si přijde na své. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Zde muzu smele hodnotit uz po prvnim dile. Kvalitni kriminalka musi stat na dobre napsanem scenari a zde Specialiste totalne vyhoreli... Dopravni spicka v Praze a tramvaj se tremi soupravami veze asi jen sest cestujicich a mezi nimi dva zlodeji a policajt, ktery s jednim kriminalnikem chodil do skoly a nahodou se potkaji po 35-ti letech... Policajti maji 15 minut casu na misto, kde maji pristavit autobus, ale posily tam volat nebudou, protoze maji malo casu:-). Letecke zabery na Prahu jsou sice krasne, uz ale zacinaji nudit, nebot se objevuji v kazdem druhem filmu ci serialu, ktery se nataci v nasi metropoli. Stafek se vice hodi do role vypatlaneho fotbalisty, nez aby hral kriminalistu. Jednu hvezdicku davam za fakt, ze se v pilotnim dile porad neco delo. ()

spider74 odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem docela zvědavý, jak to dopadne.......a hrůůůza. Možná se na tyhle seriály dívám okem kriminalisty s 20-ti letou praxí a jsem tím pádem přísnější na tenhle typ výtvorů. Jenže - tohle byla prostě hrůza. Pokud by se stalo něco takové doopravdy tak by to byl fakt fičák - okamžitě všude uzavěry, operační by zalarmoval vše od hlídek, SPJ, zásahovky, výjezdu a hlavně vedení z ředitelství co má dosah. O tomhle by určitě nerozhodovali takový kašpárci co nám naservírovala TV Nova. Úplně mě rozesmála hláška typu " neměli bychom zavolat posily ? " ......drsňácká odpověď " ne tohle musíme zvládnout sami " a následovala závěrečná hrozně naivní přestřelka alá Walker Texas Rangers. Tohle je možné tak maximálně v nějaké blbé hře na pc kde mám nekonečně životů ale né při zákroku proti ozbrojeným nebezpečným pachatelům. A to už ani nemluvím o tom, že ti rádoby milencko-manželští kriminalisté by spolu jako partneři na jednom oddělení nemohli absolutně fungovat........jeden musí prostě pryč na jiné pracoviště, běžná praxe u policie. Opravdu nechápu když jsou autoři diletanti co se týče reálné práce policie, tak proč si sakra nepřizvou odbornou pomoc jako konzultaci ať z toho není takováhle trapárna. Když to srovnám s opravdu kvalitním seriálem poslední doby jako je "Případy 1. oddělení ", tak tohle je neskutečný odpad. ()

Galerie (1 808)

Zajímavosti (37)

  • David Prachař, kterého nahradí Martin Dejdar, skončil v seriálu kvůli svým ostatním závazkům. „Mám trvalé angažmá v Národním divadle, jsem členem divadla Verze a ve dvou dalších ještě hostuji. A to už nešlo s plným vytížením ve Specialistech nadále spojovat,“ prohlásil herec. [Zdroj: Blesk.cz] (Duoscop)
  • Sídlo kriminálky v seriálu se nachází v budově kancelářského komplexu Prosek Point v Praze na Proseku. (Karlos80)

Reklama

Reklama