Reklama

Reklama

Specialisté - Série 5 (2020) (série)


Rozlučka se svobodou (S05E15)

(epizoda)
  • Slovensko Rozlúčka so slobodou

Obsahy(1)

Rozlučka se svobodou, divoká dámská jízda čtyř starých kamarádek noční Prahou, končí katastrofou. Jitka, mladá nevěsta, zemře poté, co v hotelu vypije svůj poslední drink. Kamarádky se jí snaží pomoct, přivolávají záchranku, ale navzdory úporné snaze se nepovede Jitku oživit. Vyšetřováním se potvrdí, že Jitka byla otrávena. Otázkou je proč a kým? Náš tým kriminalistů se soustředí nejprve na Jitčiny nejbližší kamarádky Doru, Zoju a Sofii. Ty ale neměly žádný motiv pro vraždu. Podezřelým se stává Jitčin na první pohled dokonalý snoubenec, právník Karel Müller. Problémem je, že je dokonalý až příliš. Vyšetřovatelé odhalí jeho tajemství a i díky tomu se dostanou blíž k pravdě. Důvody Jitčiny smrti se postupně rozkrývají a náš tým na konci čeká překvapivé zjištění. Vyšetřování probíhá pod vedením Kováře, jelikož Strouhal ještě pořád čelí následkům střelného zranění a je hospitalizován. Protože jej ale jeho workoholická povaha nenechá vydechnout ani na nemocničním lůžku, zúčastňuje se vyšetřování alespoň zprostředkovaně. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sorry, ale mě to vůbec nedávalo smysl. Ty motivace postav jsou tak divné, u všech, že mne brzy přestalo bavit rozmotávat, kdo je kdo a proč, protože všechny ty ženské byly protivné a chovaly se, jak kdyby jim na hlavu padl pytel. Je ale fajn, že se nešlo cestou toho dílu s rozjívenými Ruskami nebo těch missek v hotelu (tam se snad ale taky jednalo o otravu?). Výslech těch tří "dramaticky" napojovaný na sebe patřil k tomu nejnudnějšímu, co jsem v televizi viděl, ale odhalit "Karlovu" identitu jim taky trvalo snad dva, tři dny? Asi aby v půlce dílu mohli vybalit jakože nové motivace. A Leimbergerové řekli, že se teď má chovat jako rýpavá kráva? To možná raději ten její zarputilý image z dřívějších dílů. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ehm, kde že se dá všude sehnat ten kyanid? Ta holka si ho asi zašla koupit do potravin a pak naplánovala tenhle ďábelský plán, protože ono se zabít je vlastně tak strašně moc jednoduché… Toho Strouhala měli zastřelit, Martina Dejdara mám jako herce rád, ale tahle postava mu nesedí, toho drsného policejního šéfa mu nevěřím ani náhodou. ()

Reklama

Reklama