Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželům Votlučkovým, zatímco jsou na večerní návštěvě u sousedů, někdo unese osmiletou dceru Viktorii. Specialisté pracují s dvěma vyšetřovacími verzemi. Prvním podezřelým je její otec. Chová se podivně, arogantně, s kriminalisty nespolupracuje, a jeho výpověď má díry, které nedokáže uspokojivě vysvětlit. Druhým podezřelým je pedofilní zahradník Ledvinka, který pracuje ve škole, kam Viktorka chodí. Ten však má na dobu jejího zmizení alibi. Ve hře je i možnost, že Votlučkovi, kteří procházejí manželskou krizí, dceru, které podávali hypnotika, možná nechtěně předávkovali, a únos pouze předstírají, aby zakryli svůj čin... (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hehe, to bylo tentokrát opět tak blbé, až to bylo nechtěně zábavné. Včetně toho, že policajtka poruší nařízení a předpisy a jde do akce sama, ale šéf, aby se ukázalo, že je vlastně lidumil a po holce se vozí neoprávněně, jí sice nejdřív vycinká, ale pak se jí div neomluví a ještě jí nabídne tykání. Prima. Až kvůli její nedisciplinovanosti někdo zhebne, tak potom co? Ostatně - jak to, že fakt ještě neměla ty záznamy z kamer? Jinak by mě zajímalo, co pachatel s holčičkou čtyři dny dělal - to se na ni chodil koukat? A jeho manželka to tiše trpěla, či co? A ten manžel byl taky trouba, že neřekl dřív o svých psychických problémech, a policajti debilové, že si to v jeho zdravotní kartě hned nenašli. Zajímalo by mě, jestli ten manžel měl účes jako Plesl schválně. A rád jsem zas po letech viděl Lucii Pernetovou, naše děti ji měly jako malé v oblibě, když uváděla Hřiště 7. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...fajn časť,ale ....táto časť by mohla byť i návodom -debilným  ako na pedofila. Takže: sledovať na vlastnú päsť, nikomu o tom nepovedať, samozerjem sledovať ho sám a čo najviac sa otáčať chrbtom -aby nás mohol prekvapiť. PS:v tejto časti si M.Dejdar si potykal s Evou Leimbergerovou. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekal bych, že tým kolem Specialistů spáchá díl, na který by se z poloviny dalo skoro dívat. To nemyslím cynicky, ale jako pochvalu za jednorázové vyškrábání se ze dna odpadu. Výměna tří čtvrtin týmu, snad kromě Hány, by mohla být dalším krokem správným směrem. (25%) ()

koho13 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

za komančů běžel major Zeman. Tam se dalo fandit jak hlavnímu hrdinovi, tak Jirkovi Hradcovi a dokonce Mirkovi Stejskalovi. Tenhle seriál je s porovnáním s Majorem Zemanem asi jako Eva a Vašek a Wolfgang Amadeus Mozart. Tady se prostě možná dá fandit Dejdarovi nebo zubařovi z Ulice. Jinak ten protivnej škleb,co nahradil zastřelenýho protivu z minulejch, dílů k sobě dostal stejně protivnou partnerku, tak spíš už fandím zločincům, než těmhle individuím. Ale asi to u policajtů tak má bejt. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně už ale opravdu ty epizody nepřijdou normální. Takže v celé epizodě šlo o to, zda osmiletou holku zavraždili její rodiče nebo pedofil, toho času školní zahradník. Nyní vzniká mnoho otázek jako třeba, mám podezřelého a udělám u něho domovní prohlídku včetně jeho auta, ale už si nezjistím, že ten pán má další nemovitost a dokonce další auto, které ale nepochopitelně není v žádném registru, prostě se jen tak vyskytlo. Na oblečení toho pedofila by se fakt nenašly žádné stopy od té unesené? Šafářová přijde na místo, kde nemá signál, zase se nechá směšně odzbrojit, protože padouch se zase objeví s flintou za zády jako duch. Když pak ale Strouhal na mobil volá, najednou už mobil signál má. A kde vzal vlastně tu flintu několikrát trestaný člověk, může mít snad zbrojní průkaz, nebo si jí šel koupit jen tak někam do hobby marketu? První prohlídka je se psem, ale na ten jeho pozemek jedou bez psa. Ve finále se zjistí, že osmiletá holka byla držena v jakési bedně, kam se na ní ten pedofil chodil několik dnů asi jen koukat, protože se jí vlastně vyjma vyčerpání a podchlazení nic nestalo. A jak ten pedofil zjistil, kde ta holka bydlí, kdy bude zrovna doma sama, prostě jen tak číhal před domem v červeném autě, o kterém nikde není záznam a zrovna měl štěstí, že rodiče jdou pryč. Manželka o všem ví nebo aspoň tuší, ale nikomu nic neřekne. Otec dítěte hloupě policii lže, čímž komplikuje vyšetřování, ačkoli při hledání unesené dcery jde o čas. Jednání postav nelogické, asi by ani nebylo možné, aby se to takto mohlo stát. A ředitelka školy jako fakt zaměstná takového delikventa, aby tam měl blíže k dětem? Otřesné co za blbosti je nám servírováno… ()

Reklama

Reklama