Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve Vltavě je nalezeno tělo mladého muže. Záhy je identifikován jako Aleš Charvát, profesionální kanoista, manžel a skvělý otec dvanáctiletého kluka. Pitva prokáže, že se utopil. Ovšem až následkem bezvědomí. Někdo ho totiž surově zmlátil tupým předmětem do hlavy a pak hodil do řeky. Život Aleše Charváta se z větší části odehrával na vodě a přes nelibost své ženy Báry k tomu vedl i jejich syna Libora. Vyšetřování ukáže, že vztah manželů ochladl a do života Aleše vstoupila nová žena. Zabila Aleše ona, protože odmítl opustit rodinu? Nebo ho pod hladinu Vltavy poslala trenérka jeho syna, jejíž tajemství z minulosti odhalil a měl o něm i důkaz? (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celé vyšetřování je kostrbaté a klasicky takové nijaké a nezáživné. Navíc maminka mi do role absolutně nesedla. Oceňuji ale vodu (a jako rybáře mě tihle sportovci fakt otravují) a to, že se tentokrát netýkal případ žádného kriminalisty nebo jeho rodiny. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ mrtvého vodáka byl aspoň fajn tím, že se odehrával v pěkné přírodě u vody se sportem, který mám rád a líbilo se mi jak hrála Tereza Rumlová, ale jinak opět trapárna, kde pachatel dopadli opět prapodivně, kde se řešila směšná pseudovztahová linka mezi našimi asexuálními vyšetřovateli a Dejdar by si měl zajít k holiči, začíná mu to rašit na Jágra ()

Reklama

Reklama