Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V areálu nemocnice je v kontejneru na biologický odpad nalezena mrtvola ženy. Kriminalisté zjišťují, že ve vedlejším areálu ve výzkumném ústavu pracuje sestra zemřelé. Sestra tvrdí, že se sestrou nemají vřelé vztahy a skoro spolu nekomunikují. Policisté ale odhalují další zajímavé souvislosti, které se týkají výzkumů souvisejících s biotiskárnou a možnou výrobou umělé tkáně a kostních struktur. A také propletence vztahů, kdy se ukáže, že dvě sestry měly poměr se dvěma bratry. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

wooloong odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy bych nevěřila, že uvidím díl kdysi dobrých Specialistů, na kterém budou nejzajímavější bloky s reklamami. Předchozí díl byl hodně hrozný, ale tento ho dokázal spolehlivě překonat. Zápletka úplně pitomá (a to na začátku vypadala vcelku nadějně), dialogy z půlky nesmyslné, papírové a z půlky úplně zbytečné. Herecké výkony trapné (ale to už jsou dávno, od té doby, co se změnil tým vyšetřovatelů). Dokoukala jsem tu příšernost do konce, abych zjistila, že rozuzlení je stejně ubohé jako celý tento díl. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Natočit solidní krimi sérii je těžké. Je celkem jasné, že těch zajímavých případů se zfilmovatelným dějem se najde málo, což teprve, když počet dílů přesáhne stovku? To už si scénárista musí opravdu vycucat z palce ... Nebo že by odjinud? ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od chvíle nalezení mrtvoly v kontejneru na biologický odpad mi ten díl přišel jako odpad. A ono jo - rozvíjení případu, motivace, rozuzlení, to psal nějaký čtyřletý kluk s horečkami, ne ()

Reklama

Reklama