Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Panu Brožíkovi ze Zlína zmizela v Praze krásná přítelkyně, a je nalezena mrtvá a nahá ve štěrkovně za Prahou. Stopy vedou do penzionu, kde se ubytovala. Podezřelými jsou majitelé i kuchař recidivista. Vyšetřování komplikuje Brožík, který po vrahovi pátrá na vlastní pěst, i Tomova sestra Petra, která do hotelu nastoupí do práce a ocitá se v nebezpečí života. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viz sorrow. Doufal jsem, že Beran má druhou babu, ale ne, je to ségra. A jak je v tomhle poťapaném seriálu pravidlem, zrovna ona pomůže k vyřešení případu, bo poldové jsou blbci od přírody, a bude ohrožená. Ach jo. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když klesá sledovanost, filmové příručky radí nasadit, ušišlané děti, roztomilá zvířátka nebo nahatý holky. Stotřicátýosmý díl Specialistů šel poslední cestou a jako oběť dal mrtvou nahou recenzentku hotelů v podání bronzové Miss beauty 2014 Anny Pastorkové...  no, tak očekávám, že příště tedy zkusí ty zvířátka. PS: Pokud tvůrci chtějí dramatizovat finální scénu jako thriller, tak by ten záporák neměl mít nasazenou čepici jako taťka šmoula. ()

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět příběh spojený přímo se Specialisty, kdy tentokrát byla použita sestra Berana, která přijede do Prahy za bráchou, na stole vidí seznam několika penziónů a zrovna se nechá zaměstnat v tom, kde se stala vražda, to je ale zase panečku náhodička… Napomůže k vyřešení případu, sama se celkem třikrát dostane do ohrožení života. Je to stále dokola, už je to opravdu vyčerpané a natáčení dalších dílů, navíc stále s horšími herci, už lepší určitě nebude. Spoiler: Rád bych se scénáristy, který musí být moc inteligentní člověk, zeptal, jak se jako ten přítel zavražděné dostal do pokoje a sprchy??? Nebo ono je běžné, že se jde host (zejména mladá žena) v penziónu sprchovat a nezamkne si pokoj??? V drtivé většině epizod vraha uhodnu, ale zde se mně to nepovedlo, kdy muselo být jasné, že musel vraždit někdo z hotelu (majitelé nebo kuchař), protože nikdo jiný by se na pokoj nemohl dostat, ledaže by mu oběť sama otevřela, což nebyl tento případ. Navíc to chování vraha, kdy sám dělá vše proto, aby byl kriminalistům co nejvíce na očích, pak se ještě snaží zabít sestru Berana, k čemuž nemá žádný důvod, to je nesmysl za nesmyslem… Vrahem pak může být vlastně kdokoli, podle toho jak se pan scénárista zrovna vyspí. ()

Reklama

Reklama