Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Specialisté zjistí, že někdo velmi brutálním způsobem zavraždil manažera nevěstince Marko Miliče. Mají několik verzí, proč a jak mohlo k vraždě dojít. Prvním podezřelým je opilec, který nevěstinec často navštěvoval, ale záhy se ukáže, že do podezření padl jenom proto, že si kvůli svému opilství nic nepamatoval. Další nejpravděpodobnější verzí je vyřizování účtů a konkurenční boj mezi skupinami, co svůj byznys zakládají na prostituci a obchodu s lidmi. Specialisté postupně zjišťují, že zásadní roli v případu hrají lidé, které původně vůbec nepodezírali. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako fajn vidět kus pražského Podolí, ale ten příběh a vyšetřování, to někdo upadl z višně na hlavu, ne? Navíc si při skriptu a střihu nikdo neohlídal střídání dne a noci, takže z chlap vypadne z prázdného bordelu a zamkne ho, odvezou ho na policii, kde se jiná grupa sebere a do toho nevěstince jede zpátky, a najedou je odemčeno a uvnitř personál? A takových lahůdek bylo v tomhle dílu víc. Ostatně - holka zdědí po mamince barák prý v Kunraticích - a má na dvorku dětskou trampolínu? Proč mankote? To nikoho ze stavby scény nenapadlo, že to měli dát na natáčení pryč? Hm, a jinak vidím, jak pravděpodobné je, že se mafián, který navíc má důvody k obavám, nechá překvapit nějakým nýmandem s pálkou, hodně uvěřitelné. A moc přeju těm dvěma poldům, co se snaží dělat, že se mají rádi, aby je fakt vyhodili a přišly nějaké veselejší, a ne tak zachmuřené a tragické typy ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....človek s mentálnou subnormou (kto iný ako Filip Kaňkovský ho môže hrať....tak ten nie je zaškatuľkovaný, ale v jednej dobre veľkej škatuly je iste)  sa zaľúbi to prostitútky, ktorá ho okradne....juuj - i to je život..? ()

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler. Když jsem ještě před uvedením viděl obsazení této epizody, říkal jsem si, snad nebude vrahem zase ten Kaňkovský. Ano, on má jednoduše takový obličej, že je na toho vraha jako dělaný, no ale pak nedá moc práce vraha odhalit, zejména, když se uprostřed epizody jen tak náhodou jakoby mihne. To už máme Hlavu medúzy, Policii Modravu, Případy 1. oddělení, Příběh kmotra atd. Nevím, jak by takový bordel mohl prosperovat, šéf takový lidumil, k tomu jeden vyhazovač a jeden barman, a to je vše, jednoduše v práci každý den. Když je vyhazovač zabit, na jeho místo je povýšen barman, který by však se svojí postavou neubránil ani sám sebe, natož celý podnik. Způsob vyšetřování opět velice záhadný, zejména počínání kolegyně z mravnostního… A největší vtip nalezení těch peněz, kdy je Nesvačilová tahá všude sebou a policisté se hned dovtípí, že v té tašce musí být právě ty peníze. ()

Reklama

Reklama