Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cestu mladé rodiny na dovolenou přetne tragická událost, když jejich auto zasáhne těžká betonová kachle shozená z mostu. Svědkem celé události je Kovář, kterému bohužel zemře pod rukama manželka řidiče. Celý případ se tak pro něj stává osobní. Ze smrti ženy policisté podezírají muže, který už minulosti z téhož mostu předměty házel, majitele stavby, ze které kachle pocházela, nebo skupinku znuděných teenagerů. Kovářovi, nastartovanému najít a potrestat viníka, se poslední možnost ani trochu nezamlouvá. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jau! Tvůrci divákům taky hodili na hlavu betonovou desku, a i když se z toho snaží v závěru vylhat, jak to jde, motivace pachatele je natolik absurdní, až je to směšné. Kdyby se všichni furt netvářili tak strašně děsně vážně. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pochvala pro režiséra, v několika počátečních  momentech akce to filmařsky vypadá opravdu jako dospělý moderní film kamera, střih, hudba.. ale samozřejmě že scénáristicky je to totální bída a ten pachatel , to byla vycucaná demence z prstu. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě tohle fakt nepřestane bavit. Psal jsem to u předposlední epizody a je to tu zase. Opět jeden ze specialistů je přítomen u vraždy / zabití. Ty nemusí nikdo k případům volat, oni si je najdou sami… Ten scénář je stále stejná katastrofa, chování postav (kamarádka co nejprve vše sama od sebe policistům vyklopí a druhý den dělá hysterické scény, hází na policisty lahev a nadává jim, dále vrah, který tohle provede, proč to vlastně provedl?). A vyšetřování, zase se jedou po pár dnech podívat po okolí místa činu, v trávě najdou kus sklíčka a hned je jasné, že to musí být sklíčko z kola toho kluka, pak najdou i jeho kačenu, kterou si opilý mladík před pár dny odložil, a to zrovna vedle auta, které tam jako náhodou stále stojí na stejném místě a jako náhodou má v sobě zabudovaný alarm, ze kterého lze zjistit přesný čas jeho spuštění a nakonec ještě věnec od anonyma, který Kováře ihned zaujme, kdy se během jednoho dne podaří dohledat jeho kupce, tedy vraha. A celé vyšetřování úplně zbytečné, protože vrah se přijde udat sám. ()

Reklama

Reklama