Reklama

Reklama

Obsahy(1)

U rutinního případu se vyšetřovatelům dostává pomoci od jedné svědkyně.  V registru obyvatelstva však taková osoba neexistuje, svědkyně uvedla falešnou identitu. Specialisté zjistí, že se jedná o podnikatelku, která před lety beze stopy zmizela kvůli daňovým deliktům. Podnikatelka však tvrdí, že byla vydírána daňovou správou, která na ni zaklekla. Vyšetřování ukáže, že mrtvých podnikatelů bylo možná víc, a specialisté musí zjistit nejen, zda je svědkyně pomatená, ale zda je obětí, nebo snad spolupachatelem... (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál nejde brát jinak než jako guilty pleasure. Zajímalo by mě, nakolik si sami tvůrci z každého dílu dělají legraci, než ho pak jako s vážným ksichtem natočí? Přece nejde myslet vážně, že ženská žije 10 let bez občanského průkazu (a tuším dokladů vůbec), a dostane se tak do Anglie, kde sežene práci, dostane se pak zpět, sežene si pronájem bytu a práci uklízečky. To si fakt z diváků dělají tvůrci neskutečnou prdel. A to krytí svědkyně - kdyby ji bouchnul hned, měli po svědkyni i po podezřelém. Chovají se tam všichni tak neskutečně diletantsky, až to bolí. Udělejte z toho přiznanou parodii, hned to bude mít větší grády, než když se snažíte tyhle nesmysly prodávat s vážným obličejem. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svědkyně vraždy, která tají svoji identitu byl zajímavější případ než obvykle, ale závěr byl opět standardně dejdarově specialistní,nicméně já vysolím pět hvězd, protože jsem nečekal, že v takovém nováckém tv  útvaru, bude naprosto precizně vysvětlen pojem "zakleknutí finančákem" a jednoduše vysvětleno pro masy jak v této zemi gangsterksy fungují úřady, které napáchají škodu v případech , které pak prohrají u soudů a daňový poplatník zaplatí a poškozeným to moc nepomůže. Babišistán hadr. Ono vůbec to dneska překypovalo aktuálními tématy covid, atd. ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela dobrej díl, nevím jestli je to čistě prodle německé předlohy nebo se v tom odrazila česká realita - kauza "úteckého" (jaká náhodička) soudce Berky a Babišův styl při "zaklekávání" na některé podnikatele prostřednictvím finanční správy. Jistě je to detektivka, takže napínák (v Kriminálce Ostrava realističtěji v podobných případech vlastní zatčení provádí zásahovka, ale třeba v případech 1. oddělení v kauze ruského narkomana to vyřešil Plíšek a spol sám), ale to bych tomu odpustil. No a místní tydýt - specialista na Specialisty a jeho rozhořčení nad tím, že je zcela absurdní, že by někdo žil pět (ne deset, asi je ke všemu nahluchlej) let bez dokladů dokazuje, jak je úplně mimo a kritizuje něco, o čem nemá ani páru. Zrovna v Británii ani třeba ty občanky nemají. A že po Evropě (o USA ani nemluvě) žijou miliony lidí na černo si ani nedovede představit. Detektivka docela šla, jeho nějak tak už tradičně idiotský příspěvek taky pobavil. Ne že ne. Kdybych ho tady nenašel při psaní vlastního komentáře, dokonce by mě to zklamalo. ()

Marty1905 

všechny recenze uživatele

A ty policajti byli hodinu jako kde???? Když ta podnikatelka šla s kůží na trh. Kdyby jí reálně bez řečí rovnou popravil a zmizel chtěl bych vidět, jak by mu co dokázali. To bylo natočené totálně špatně. Dneska jen dvě hvězdy tedy 20% ()

Reklama

Reklama