Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V parku je nalezena mrtvola mladého muže. Policisté zjišťují, že jde o mladého podnikatele, který večer předtím slavil v nedalekém klubu podnikatelský úspěch. V mobilu muže jsou nalezeny také poslední fotografie, které stihl pořídit před smrtí. Je na nich tajemná krásná dívka, vedle které leží nejspíše vražedná zbraň. V pátrání po tajemné dívce pomůže nečekaně také syn Martina Kováře, David... (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako je asi otázka proč tu bandičku jako nedali do vazby pro loupežný přepadení... ale možná to je jen upřímná realita. V Ústí dva vyfetovaní mladí opálení eskymáci přizabili jednu paní v důchodu čili pokus o vraždu nebo těžké ublížení na zdraví a jsou vyšetřováni na svobodě. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako fajn po letech zas vidět Jaromíru Mílovou, i když už to není taková čupr holka jako ve Třetím patru nebo Přátelích zeleného údolí, ale jinak soudruzi sorry jako - ta hlavní trojka snad měla jít sedět za přepadení a vykradení večerky, ne?, ale oni místo toho běhají po svobodě? Wtf? To psal už nějaký úplný dement? A ta odbarvená bloncka, už dlouho jsem nikoho neviděl "hrát" tak, že vůbec neprojevuje emoce, ačkoliv se tady na emoce hrálo hodně, s Křenkovou a Voříškovou by si ruce podat mohla a všechny tři by mohly natočit film Kamenná tvář Reloaded. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....v rámci série tejto i podobných-slušný priemer....PS :čo toľko rečí o milionárovi - veď ide len o milionára s CZK.... na hlavu to bolo cca 13 000 eur-nie málo ,ale ..... ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase jsem zkusil po čase jeden díl. Já vůl. Na to se bohužel nedá dívat vůbec. Hrozné. A ještě k tomu Uličnímu looku ten Uliční hudební podkres. To nejde. Vypnuto. (0%) ()

Reklama

Reklama