Reklama

Reklama

Specialisté - Série 6 (2021) (série)


Spása (S06E18)

(epizoda)
  • Slovensko Spása
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Během semináře se měl údajně někdo pokusit zabít životního kouče a psychologa Martina Bednáře (53) otráveným nápojem. Ten však shodou okolností vypije jeho zaměstnanec Jáchym a umírá. Z vraždy je podezřelá Johana Říhová, neúspěšná koučka s finančními problémy, která u Beckera absolvovala výcvik v koučování, jeho „ztracený syn“ Vít, který se objevil v jeho životě teprve nedávno, a také Beckerova asistentka Marie Hašková. Podezření z vraždy se nevyhne ani samotnému Bednářovi, to když vyjde najevo, že smrt jeho zaměstnance Jáchyma nemusela být náhodná a že k ní mohl mít motiv také Bednář. O tom, že je tento životní kouč šarlatán, je přesvědčen především Strouhal. Jeho neutuchající bolest zad jej však přiměje, aby Bednářovu metodu vyzkoušel na vlastní kůži... (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dám hvězdičku za pokus (pokus) o parodii na Jardu Duška, ale to je tak vše. Scenáristé už na to vyloženě pečou. Třeba nějaký kluk je na útěku (a vlastně nemá důvod!), ale policajtům ukáže dopis, který mu otec den předtím poslal? A kde si ten dopis jako asi vyzvedl, když je na útěku? A pak zase ty náhody, bez kterých by ten případ nikdo nevyřešil - zrovna jde polda na záchod, zrovna jde sestřička dovnitř a zrovna přijde ten kluk, tak určitě. A když chci někoho zabít, že mu něco píchnu, tak určitě do kapačky, ať to trvá co nejdéle, a ještě budu píst stříkačky jen tak oňamrávat, abych to nepíchl rovnou a naráz... Atd., atd. ()

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já na tomto seriálu prostě miluju ty náhody, jak je nějaká ohrožená osoba v nemocnici hlídaná policistou a zrovna když si ten policista potřebuje odejít s pískem, projde přes zamřížované dveře sestřička, která zrovna nechá otevřeno a zrovna v tom momentě tam dorazí nějaká osoba, která se naprosto jednoduše na pokoj k hlídané osobě dostane… Za pár dnů se to opakuje, jednoduše ten policista musí být opravdový hňup. Ten dnešní motiv, to bylo zase něco, ani na tři pokusy se vrahovi nepodařilo oběť usmrtit, prostě štěstí no… Specialisté zase vedou vyšetřování způsobem, že si podezřelí podávají kliku u výslechové místnosti, kdy se pak Martin Dejdar snaží někoho ukecat, aby se přiznal a mohl se jít natáhnout a zaléčit svá bolavá záda. Vojín z mise zase ani nedoběhne kluka, který mu uteče. Nakonec pak zase vtípek v kanceláři a můžeme se těšit na další pondělí 😊 ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušná epizoda, která má sice mouchy, ale i tak se povedla... Njn to je tak když někdo poslouchá životního kouče místo doktorů a pak se mstí... Musí se nechat, že měl z pekla štěstí... ()

Reklama

Reklama