Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po narozeninové oslavě podnikatele Velčovského je jeho dcera nalezena na zahradě mrtvá. Velčovský se domnívá, že vrahem je další syn, alkoholik Karel, který se v noc oslavy neohlášeně objevil ve vile. Podle manžela mrtvé došlo mezi sourozenci k hádce kvůli tomu, že Velčovský na oslavě předal dceři řízení svého holdingu a Karel, černá ovce rodiny, vyšel na prázdno. Klíč k tragédii však leží v dávné minulosti rodiny. Tehdejší události dodnes vrhají na vztahy v rodině svůj temný stín. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to čím dál větší tragédie. Postupy při vyšetřování na hlavu postavené – už je zde zmíněno nezajištění osobních věcí zemřelé, já bych zase přidal třeba to, jak si Strouhal s Beranem chodí do chaty bratra zavražděné jak se jim líbí, prostě v noci Strouhala něco napadne, zavolá Beranovi a v noci jdou vlézt cizímu člověku do chaty a probírat se jeho věcmi, bez povolení k domovní prohlídce… Vraha jsem výjimečně neuhádl, ale to asi z důvodu, že obě úmrtí nedávala absolutně smysl, kdy u prvního úmrtí před lety mladší syn vidí ségru v posteli s klukem a má z toho takový šok, že ho nenapadne nic lepšího, než si stoupnout na balkóně na římsu a u druhého se jeden člověk jen trochu ožene a oběť hned spadne jako hruška dolů, ač je tam celkem bytelné zábradlí, tak snadné by to nebylo. Navíc, kde se vzaly ty pohmožděniny na rukou oběti, když ji vlastně nikdo násilím nezavraždil? To tajemství v rodině nebylo moc uvěřitelné. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hvězdička za Mejzlíka, jinak zase utrpení. Dva pokusy o vtip (ty krekry a "strýčku"), údajná diskoška v bytě (a jen nahlas puštěné rádio při výrobě mýdla?), policisté nezajistili osobní věci oběti pro případný průzkum digitální stopy a vezmou si je, až když jim to náhodou někdo z vily připomene? Ale zas je originální, že tentokrát nebyl vrahem ten nejznámější herec ve vedlejší roli, na druhou stranu vlastně nakonec ani nepřišlo žádné překvapení. Chtělo by to celkově nějaké oživení, většinu stopáže se člověk pronudí. ()

Reklama

Galerie (18)

Reklama

Reklama