Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na letišti je po přistání napadena známá influencerka Niki. Při tom je lehce zraněna také její dcera Lili, které pachatel vytrhl trs vlasů. Včas ale zasáhne bodyguard Niki a útočníka při potyčce usmrtí. Vypadá to, že šlo o čin pomateného fanouška. V průběhu dalšího vyšetřování ale dojde k další vážné události, kdy je malá Lili unesena. Čeká se na požadavky únosce. Ten se skutečně ozve a jeho požadavek překvapí nejen všechny fanoušky, ale i samotné policisty. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak hezké, že to - poměrně oprávněně - zkritizovalo dnešní podivný job influencerství, ale mankote, vždyť to nedávalo smysl! Teda jako, jsou to Specialisté, tam většinou nic nedává smysl, ale ten útočník? Jako sorry, věděl, jaký je časový harmonogram, a vybere si tu nejpitomější chvíli a ani si nenajde únikový východ? Takhle by neútočil snad ani debil z pomocné. A doufám, že rande Vykulené bez mimiky bude mít nějaký subplot do budoucna a nevyšumí to jen proto, že si Révai potřeboval zrovna přivydělat. Ale za scénu s jako pedofilem, který mi připomínal trochu GoGa, tu hvězdu dám. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žádná vražda, žádnej vrah, dokonce vlastně ani únosce nebyl úplně únosce ... tak proč se tomu říká krimi? A ten popletenej fotograf, který si spletl byt, aby se nasnídal a načrtnul romantickou linku chladnokrevné sexuální mašiny z Dejdarova týmu to bylo na mne už moc. Jedna hvězda za Sáru Affašovou, která mne baví. Nekonečný příval nových slovenských tváří tentokrát v podání Jakuba Kuky. ()

Reklama

Galerie (21)

Reklama

Reklama