Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Specialisté pátrají, kdo zabil uklízečku Elišku Jarolímovou. Výpověď vedoucího noční směny Antonína Hasmana je přivede na stopu profesionálního zloděje notebooků.  Specialisté zjistí, že manžel oběti tajně tisknul kopie klíčů od úřadů, na nichž Eliška uklízela, pro svého známého, zloděje a dealera Pedra. Pedro však, i přes Hasmanovu identifikaci, zabití Jarolímové popírá. Specialisté znovu navštíví Hasmana a ke svému překvapení zjistí, že neznají jeho pravou totožnost. Odhalí Specialisté skutečného vraha...? (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....som rád, že som videl tento diel...aspoň viem,že si prístup k bitcointom -ak nejaké budem mať :) -nechám na obyčajnom zaprdenom notebooku a ten sa bude povaľovať po dome "len tak".... ()

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečný bizár, tento seriál… Na místě, kde byla nalezena zavražděná uklízečka je i jakýsi Antonín Hasman, který tvrdí, že vraha viděl a zavolal policii i záchranku. Je to klíčový svědek, kdy je vyslechnut na místě, následně je pozván na služebnu k dalšímu výslechu a k provedení rekognice, kde identifikuje mezi ukázanými osobami vraha (už vůbec nepátrám po tom, jak je možné, že u rekognice nebyl soudce). Za celou dobu ho nikdo ze Špecialistů neztotožní podle dokladu totožnosti, ale jednoduše mu věří vše, co jim Hasman řekne, pak se ukáže, že je to úplně někdo jiný. V reálném světě by to bylo absolutně nemožné (těžko by policista sepsal protokol bez ověření totožnosti svědka), ve světě Špecialistů je to běžný standard, kdy vznikne „zajímavá“ zápletka. Režisére Ryšane, styďte se za svoji práci. Na scénáristy a režiséry této parodie na krimi se hodí výrok doktora Štrosmajera: „Kdyby hloupost nadnášela, Vy byste tady létali jako holubičky." Třikrát velké FUJ !!! ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama