Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dealer pervitinu je postřelen. Na první pohled se zdá, že jde o vyřizování účtů v rámci drogové scény. Chemikálie pro výrobu pervitinu nalezené v bytě navedou Specialisty na podezřelého obchodníka s prekursory. Stopy ale vedou i k veteránovi z Tomova bojového oddílu v Afghánistánu, závislému na drogách. Do spletitého vztahu je namočen i další veterán, který je po válečném zranění upoután na invalidní vozík. Tom cítí spoluvinu na tragickém osudu obou svých spolubojovníků a pokouší se od nich vyšetřování odklonit. Sám se ale dostává do velkých potíží... (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

mira007 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To už je v tomto seriálu potřetí (!!!), co z českých veteránů dělají špínu společnosti. Je prostě vidět, že ta předloha je z Německa, kde mají armádu jen na to, aby na ní z toho svého pohodlného pokryteckého pacifismu zvraceli, ale proč se to cpe do českého prostředí? To nemohl být feťákem nějakej kamarád z dětství nebo tak něco. Ne, musel to být voják z mise, z kterého se přeci logicky stala bezcenná fetka. Tak dneska mne Strouhal nepotěšil, ani já jeho - odpad. ()

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tereza Švejdová už hrála úplně jinou postavu v epizodě Klient, Patrik Děrgel už hrál úplně jinou postavu v epizodě Plný plyn. Toto se stalo už po několikáté. Pokud docházejí herci, asi by se mělo přestat točit… Ten Beran se utrhl ze řetězu, v minulé epizodě se vloupá do nemovitosti a dělá si tam nezákonnou domovní prohlídku, nyní zase zatajuje důležité okolnosti pro vyšetřování, aby vše objasnil na vlastní pěst mimo vyšetřování. Nadřízený Strouhal všechno přikryje. Fakt šílené páni autoři… ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Báchorka. A opět je v tom naprostou, ale naprostou náhodou zapleten jeden z policejního týmu (už to klišé začíná zavánět) a podezřelého dokonce zná z vojenské služby! Wow. Jinak to prostředí narkomanů je tak proflákle natočené, až bolí. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....drogy - pervitín=perník...takto vyzerajú fetoši? ...neviem-neveril som zahranému drogovo závislému ani v Malom pitavalovi  https://www.csfd.cz/film/92070-maly-pitaval-z-velkeho-mesta/452227-narkomani/recenze/  ani teraz....príbeh -už koľký kde je v dianí i kriminalista..... ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama