Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boris Klempíř se pokusil zabít svou partnerku, kterou vinil z toho, že záměrně podstoupila interrupci. Teď, po třech letech, se vrací z vězení na podmínku a přiznává, že všeho lituje. Změnil se Klempíř skutečně, nebo je jeho chování jen součástí pomsty? (TV Nova)

Recenze (7)

Peabody 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tady už překonává scenárista všechny limity, policisté mluví s podezřelým a ani si nevšimnou, že v jedné větě jakoby věří, že zavražděná žije (nezvedá mi telefon) a ve druhé už mluví o jejím zabití, o kterém mu neřekli. Nemluvě o tom, že jednou je při sražení autem někdo odhozen a při retro opakování uskočí a auto se ho ani  nedotkne (proč ale pak jede do nemocnice?). A jen tak mimochodem, to nemají fakt do čeho píchnout, že 4 elitní policajti několik dní řeší ohrožování ženy, o kterém jsou (někteří) hluboce přesvědčeni, hlídají ji, sledují podezřelého atd.? ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Policisté opět prokázali svou neschopnost. Oběť nežije, tak si nakonec otevřeme bonboniéru a hezky se zasmějeme. Celý díl je vlastně o případu, který se teprve asi má stát, ale věnuje se mu celé oddělení. I tak specialisté selžou. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně jsem nepochopil, proč je v tom to, že uvěřil v Boha? Proč ne třeba v Kršnu, Alláha nebo Buddhu? Vyšlo by to nastejno. Jinak logických chyb opět jak máku, už mne ani nebaví vypisovat, kde všude scenáristé čekali, že divák je debil a těch rozporů a blbosti a nejednání policie, kde by měla, si nevšimne. ()

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další úlet z dílny Špecialistů. Elitní detektivové z oddělení vražd se zabývají případem propuštěného vězně, aby hlídali jeho i potenciální oběť (asi na vraždách zrovna neměli co dělat), nakonec neuhlídají ani potenciální oběť, která frnkne z bytu Koutné, tak ani propuštěného vězně, kterého má hlídat sletka, která však „lišácky“ hlídkuje jen před hlavním vchodem ubytovny. Nakonec i díky tomu, že propuštěný vězeň je pěkné pako (mrtvolu mohl třeba zakopat, kdy pokud by se nenašla, těžko by byl mohl být obviněn z vraždy, nemusel si u sebe nechávat foto z ultrazvuku potřísněné krví oběti atd. atd.). Také celkem zbytečné to najetí autem do Klempíře, to už mohl ten Bohdan oběť zavézt rovnou do toho lesa. Špecialisté jsou však na konci epizody se svým výkonem spokojeni, ač zcela selhali a vše lidově řečeno posrali… Těm bych nesvěřil ani hlídání psa. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama