Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matěj se setkává se svými spolužáky z gymnázia. Mezi nimi je i jeho první láska Milka. Po bujaré oslavě zakončené v budově školy je jeden ze spolužáků mrtvý... (TV Nova)

Recenze (5)

Caine 

všechny recenze uživatele

To zas byla exceletní ukázka inteligence tvůrců. Když píšu scénář o nečem složitém (což už v jejich případě je asi i základní matematika), tak si vezmu aspoň poradce. Celou dobu dílu prezentovat číslo Pí jako 3,141 mě nadzvedávalo. Já si sice pamatuju jenom 5 desetinných míst, ale to mi stačí abych dokázal zaokrouhlit to číslo na 3,142 (když už to musí být na 3 desetinná místa) - protože je to 3,14159... ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět hromada náhod, opět zapletený někdo ze specialistů do případu ("jé, s tím jsem pařil včera!"), opět policisté přehlížejí jakoby úmyslně očividné stopy a prošetří je až před koncem, to s tím Pí už tady zmínil Caine, to mne také celou dobu dralo, spousta zbytečných opileckých scén, a opět se specialisté sem tam teleportují z místa na místo rychlostí komunikátoru ze Star Treku. Některé herecké výkony velmi teatrální a nepřesvědčivé. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama