Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V hotelu, kde probíhá večírek realitní společnosti, je ve svém pokoji zavražděn jeden její zaměstnanec. Specialisté na hotelových kamerách zahlédnou mladičkou dívku, která vychází z jeho pokoje... (TV Nova)

Recenze (3)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže poté, co se ve Specialistech vystřídali snad všichni herci dvakrát, přicházejí na řadu potomci herců. Minule Rašilovovi, teď Švehlíkovi, ikdyž musím říct, že Sofie Anna Švehlíková jako fakeová nezletilá prostitutka podala snad nejlepší výkon ze všech zúčastněných. Geny se nezapřou, bohužel ani to nějak nepomohlo k více hvězdám pro tento díl, z kterého tvůrci udělali nakonec solidní americkou střelnici, takže na konci posledního dílu sedmé řady jsem teprve pochopil, proč tam ten Prachař vlastně má tu nejzbytečnější roli roku 2023. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mankote, jestli si Vondráček se Strouhalem chtěli zastřílet, nemohli si zajít na střelnici? Tohle je tak... hloupé. A tak mizerně natočené, bez napětí. Produkci došly peníze na víc výstřelů, aby se třeba mohli v těch garážích aspoň chvíli ostřelovat zpoza sloupů? A v příběhu se vlastně celou dobu nic neděje, jen čekáme na očekávaný konec (protože moc podezřelých zde nemáme, že?). Holku najdou přes software na rozeznávání obličejů, zjistí adresu, ale nezjistí, kde pracuje? Ale no tak. A ten kluk proč se na konci, když byl celou dobu tak opatrný, nepřesvědčil, že auto fakt odjelo? Vůbec to nedávalo smysl. Jo, a nejlepší věc, pokud chcete utajit, co se dělo, je objednat taxík a poslat podezřelou s kufříčkem hader přímo domů za maminkou, kde čeká policie. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama