Specialisté - Série 8 (2024) (série)
V prostorách areálu logistické společnosti je nalezena mrtvola spolumajitele firmy. Kdo měl zájem na jeho smrti zrovna ve chvíli, kdy dotáhl do téměř úspěšného konce jednání o fúzi s čínským investorem? (TV Nova)
.......také dosť politikárčenie a tomu odpovedala i kvalita danej časti.... ()
Případ mrtvoly spolumajitele firmy sice opět žádná hitparáda, ale potěšil Olda Vlach, který tu svoji miniroli má asi snad předplacenou do konce kariéry. ()
Mno, to jsme to těm Číňanům zlým ale nandali. :-) Naprosto nudný a nezajímavý díl, kde máte vlastně jen tři lidi, z toho jednu mrtvolu, kdo je vrah? Tenhle díl jen zaujme tím, jak si tvůrci představují investigativní novinářku - chlapa, se kterým dělá rozhovor, nenechá domluvit, nerespektuje jeho názor, snaží se mu vnutit svůj názor a svůj úhel pohledu. Asi parodie na českotelevizní zpravodajce. A pak v závěru udělá tu nejblbější věc, kterou by neudělal ani Pepík ze Zlámané Lhoty, jestli viděl jedinou gangsterku v kině či televizi, a pak se straaašně diví. Ale aspoň mohl Hána děsivě řvát, že ho zastřelí. ()
Další z těch slabších dílů, ale jako odstrašující příklad botoxů a jiných plastik, ve tváři Pavly Rýchlé, na to se nedá koukat. ()
Photo © Archiv TV Nova / Mikuláš Křepelka