Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V centru Prahy je vykradeno zlatnictví, jeden z prodavačů je vážně raněn. Lupiči jsou na útěku, unesou tramvaj s cestujícími, mezi kterými je i policejní šéf Vondráček. Podaří se mu společně s jeho týmem situaci zachránit? (TV Nova)

Zajímavosti (6)

  • Řidič tramvaje sdělil lupičům, že z místa zátarasu popelářským vozem se dá dojet na konečnou v Hloubětíně za patnáct minut. Nejkratší trasa ale ve skutečnosti měří více než 12 kilometrů a tramvaj by tak musela v odpolední špičce jet průměrnou rychlostí více než 50 km/h. Z žádného místa, kudy projíždí linka 18, se nedá takto rychle dojet po kolejích do Hloubětína. (Martin_L)
  • Dvojice policistů Lukáš (Jakub Štáfek) a Zuzana (Zuzana Kajnarová) nastoupí do tramvaje na zastávce Otakarova a vystoupí hned na zastávce následující. Tramvaj je poté zablokována popelářským vozem v ulici Na Zámecké, což je ale hned za rohem od zastávky Otakarova a žádná jiná zastávka se mezitím nenachází. (Martin_L)
  • Svědci hlásili, že dvojice podezřelých nastoupila do tramvaje na Jiráskově náměstí. Tudy ale linka č. 18 nejezdí a scéna nástupu lupičů byla natáčena v ulici U Zvonařky. (Martin_L)
  • Klenotnictví, které dvojice pachatelů vyloupila, je ve skutečnosti Diamond Prague Museum na nároží Široké a Valentinské ulice na Starém městě. Tvůrci pro účely příběhu otočili projíždění jednosměrné Valentinské ulice. (Martin_L)

Reklama

Reklama