Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve Vltavě je nalezeno tělo zavražděného taxikáře. Specialisté vyšetřují, jestli případ souvisí s několika přepadeními taxikářů, které se v poslední době v Praze odehrály, nebo zda se jedná o mnohem osobnější vyřizování účtů. (TV Nova)

Recenze (9)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá zoufalost! Štáfek, to je postavička do džezu, může z fleku zabíjet (pohledem)...slimáky a jiné škůdce v zahradách. Ovšem škůdce v ulicích, které zatýká, by měl raději přenechat povolanějším. Žít Krytinář, výborně by ho alternoval. Kajnarka ve mně vzbuzuje neodolatelnou touhu po poezii. Její ohon je skvělý a já stále hledám pohon pro svůj ohon. Repliky jak z dětské říkanky. Tohle nedosahovalo ani úrovně parodie. Pobaven neskonalou nesoudností tvůrců nechat pondělky udělat ještě ošklivějšími je vskutku Novanoidní. Ano, tenhle seriál je tak neuchopitelný až abstraktní, že právě vznikl nový druh uměleckého seriálu, který dokáže zabíjet desítky diváků v řádu jedné hodiny. Surrealisticky pitomé. 0/10 ()

LadyPupu

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čumím na to jak bacil do lékárny a zjišťuju, že to je podobně děsný jako první díl. Není tu sice tolik trapných náhod, zato je tu dostatek jinak trapných momentů. Funkci specialistů samotných jsem zatím moc nepochopila, protože mi přijde, že moc nevyšetřujou. A když už jo, tak nějak divně. Poslouchat dialogy je opět za trest a kameraman řádí takovým stylem, že mám místy regulérní náběh na epileptický záchvat. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

30% — Určitě to bylo lepší než první díl s unesenou tramvají, ale soupeřit může tak akorát s V.I.P. vraždami, možná i s Temným krajem. Tím spíš, že pachatel byl jasný od úplného začátku. Úplně zbytečný seriál. ()

Maratonec odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrůza!Tahle nesourodá vyšetřovací skupina působí jako pěst na oko! Nebo mám ten pocit, že si hrajou na tvrďáky,ale působí jako děti, když si hrajou na dospělí! Kdo dělal casting, musel být slepý jak Stevie Wonder, jinak by Zuzana Kajnarová dělala spíše na recepci a Marek Adamczyk zločince a Davida Prachaře zastřelili v prvním dílu.Tohle už nestojí za pozornost. Bylo by luxusem ztrácet čas.Made in Nova. ()

Reklama

Reklama