Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V noci dojde k loupežnému přepadení autobazaru, při kterém je postřelen jeho zaměstnanec Alfons Halbich. Téže noci nečekaně přichází do bytu Zuzany Májové její mladší bratr Tobiáš, který studuje Produktový design na Střední škole umění a designu v Brně. Tobiáš tvrdí, že má v Praze pohovor, který mu po maturitě zajistí zaměstnání, ale Zuzana postupně zjišťuje, že jí Tobiáš lže a že je pravděpodobně zapletený do loupežného přepadení autobazaru. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

LadyPupu

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bonnie a Clyde z Brna přijedou loupit do Práglu a není to ani zajímavý, ani napínavý, je to jen hrozně směšný. Obzvlášť finální honička (Pražáci běží do metra, Brňáci do krtka - všichni hezky za sebou) je jak z grotesky. Jedna hvězda za to, že tak jsem se dlouho nezasmála. Tož tak. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nám začala druhá řada Specialistů, která by měla být trochu více profi ( bylo na ní víc času a peněz ) a oproti první řadě to pozitiva má: 1) tým kriminalistů hraje daleko uvěřitelněji 2) akce v ulicích Prahy se počítá 3) kriminální případ průměrný, ale koukatelný ( ikdyž komínek vypadá vizáží že je na perníku a moc sympatií nebudí ) 4) mám slabost pro sexy Dorotku z Anděla Páně I. Jenže co naplat když někdo jednou pozná Případy prvního oddělení, tak mu všechny ostatní krimošky od komerčních tv přijdou trochu legrační. Tady mi nejvíc přišla legrační dvojka drsňáků zlodějů z Brna, kteří se pohybovali v ulicích Prahy jako dva nejdrsnější od dob Chucka Norrise, jenže to bylo moc okatě přehrávané. Barbora Jánová jako drsňačka moc přesvědčivá nebyla, ale aspoň se na ní hezky kouká, takže budu doufat, že někde v budoucnu bude hrát v něčem přesvědčivějším nebo aspoň nahatějším. ()

BLStryker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je ale náhodička. Úplně první díl seriálu je založen na náhodě a další díl, který jsem zhlédl, je to samé. Jen místo bývalého spolužáka-lupiče, na kterého narazí v tramvaji major, je to nyní bratr-lupič, na kterého "narazí" doma kapitánka. Jaká to náhoda, ale opět jsem se nudil. Tempo pomalé, napínavé jako projev jakéhokoliv politika, logika podivuhodná (proč ty peníze z loupeže nechal v autě?) a ta dvojice ukrutných drsňáků z Brna naprosto směšná. Asi jsem neuctivý, ale to se v Brně skutečně mluví tak debilně? ()

Reklama

Reklama