Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pavla Bínová, mladá žena a matka sedmileté Adélky je nalezena ve svém bytě zavražděná. Specialisté se sešli na místě činu a provádějí první úkony, které by měly vést k odhalení vraha. (TV Nova)

Recenze (5)

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

....viac sa tu rieši milostný a pracovný život kapitána Lorenca ako vyšetrovanie vraždy.....vyšetrené tak náhodou .....slabota. PS: ten názov: Janova láska je láska kapitána Jana Lorenca.... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dnešní díl na téma rodiče a děti nevybočuje z nastavené úrovně kvality. Nejslabší stále ještě nedostal padáka. A to Lavi udělal opět pořádnou botu. Navíc Honza jako odpovědný otec povýší na učitele s vyšším platem, krátkou pracovní dobou a bez tlhy odpovědnosti. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejslabší díl druhé řady zatím. Oceňuji, že jsem zase viděl po letech Báru Seidlovou, ale ta citovka byla hrozná ( řešení vztahu syn vs. zaneprázdněný tatík kriminalista.) Tentokrát návrat k nevěrohodným hereckým výkonům s vyjímkami Prachař, Kajnarová a Stach, který tento týden dělá kolečko po nováckých krimi. Zločin, způsob vyšetřování a rozuzlení ( pachatel se prostě objevil na dětském hřišti) velmi špatný. ()

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě začíná tenhle seriál "bavit", je to taková parodie na kriminálku, tak hezky primitivně natočený, jak třeba Kajnarové upadne v garáži mobil na beton a ani si toho nevšimne (asi má mobil z gumy), je to ale přece hezký důvod, aby se mohla vrátit zpět do garáže a najít na palubce auta pokutový blok, skutečně by tam lezla, když vzadu sedí takový hafan, nemluvě o tom, že se jako policistka dopouští trestného činu? Někdo si nechává den starý pokutový blok vystavený za čelním sklem? A proč hned musí tento neoprávněně získaný důkaz vytáhnout při prvním výslechu, nebylo by lepší takto cennou informaci zúročit lepším způsobem, třeba si vyžádat blok od měšťáků a pak teprve na podezřelého udeřit, jak později napadne Prachaře? Pak se diví, že tam s nimi advokát zatočí? Nakonec je stejně tato trapná historka s pokutovým blokem pro vyšetřování zcela bezvýznamná. Bože, snad to takto u policie skutečně nefunguje... Z dílu přece vyplynulo, že ta malá holka tu vraždu vůbec neviděla a jenom, že se napíše v novinách, že to viděla, vrah, který byl na místě činu tomu uvěří a bezhlavě, bez jakéhokoli promyšlení jde unést malou holku do školky, kde jsou desítky očí a pak by jí jako někde zamordoval? Z dílu vyplynulo, že tohle nebyl žádný vrah, kterému by dělalo potěšení vraždit lidi, prostě mu jen oběť nechtěla dát a tak se trochu strkali a ona nešťastně upadla, měl by ale takový člověk žaludek na úmyslnou vraždu dítěte? Podle profilu postavy by se spíš časem šel sám udat. Tahle kriminálka je fakt trapas, je zde tolik nelogičností a absurdit, až trapné shody náhod, jde se na to koukat a smát se, ale jelikož by se mělo jednat o krimi, řadím bohužel už do odpadu. ()

Reklama

Reklama