Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zuzana čeká v baru na svého přítele, Tomáše Ulrycha a náhodně se seznámí se sympatickým mladíkem, Markem Borským. Mladý muž ji pozve na drink. Když ji pak ospalou vyprovází k autu, pokusí se ji zatáhnout do temného průjezdu, ale Zuzana se mu ubrání. Druhý den najdou v jednom temném dvoře mrtvolu mladé dívky v Zuzanině věku. Zjišťují, že oběť byla sexuálně zneužita, ale beze stop zápasu. Jedinou stopou po vrahovi je manžetový knoflíček a stejný zahlédla Zuzana na Markově košili. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

....kriminalistka Zuzana - z týmu Špecialisti -asi by malo byť "špecialisti"....tak táto kriminalistka skoro skonči ako zavraždená, lebo naletí nejakému psychopatovi....no asi by mala ísť k dopravákom pri tej naivite..... ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V rámci tohoto seriálu nadprůměrný díl - celkem zajímavý případ sériového vraha žen, nový člen Zadražil je určitě pozitivní plus a že prostor získala trochu víc Zuzanka a méně Jakub určitě zas a znova pozitivní věc. Ovšem čím dál tím víc oceňuji jak přirozeně a přesvědčivě hraje Prachař i v tomto spíše podprůměrném krimiseriálu. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemělo by to být tak, že policisté, v tomto případě dokonce specialisté, chrání občany? Já mám však největší strach o samotné specialisty, nejprve je v první sérii unesen Prachař v tramvaji, ve druhé sérii je oloupen Štáfek dvěma pubescentkami a nyní už došlo i na Zuzanku, která jen šťastnou náhodou nebyla znásilněna a zamordována. Neměl by tým specialistům dostat nějakou ochranku, aby se jim něco nestalo. Celé oddělení už mohlo být klidně v pánu. Fascinují mě až do očí bijící trapné náhody. Kajnarová jde 2x do nemocnice kvůli vyšetřování, poprvé se s vrahem div nesrazí na schodech, podruhé je vrah zrovna úplnou náhodou přítomen telefonátu, kdy mu sekretářka nevědomky vyžvaní, kdo volá a na kdy je domluvena schůzka. Vrah je vždy tam, kde má být. Když Kajnarovou sledoval domů, jak mohl vědět, do jakého patra má jít, když neznal jméno policistky, nevěděl, zda bude doma sama, nebo zda nemá nabitý kvér u pasu? Prachař volá v nemocnici Kajnarové, akorát, když stojí u koše, kam vrah zahodil její mobil. Nakonec vyšetřování rozhodne ztracený knoflík, který musí být samozřejmě ze specializované edice, kterých bylo prodáno jen 28 kusů, pak už stačí jen porovnat seznamy, u druhého jména je shoda, další jména již nemá cenu porovnávat, seznam zahodit a už jen zajet vyzvednout vraha. Podle mě scénář stále trapnější, snad se tvůrci již nebudou pouštět do třetí série. ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobře udělaná epizoda. Mělo to šmrnc i spád. Dostala mě ta blbka z Plzně, která přijela do Prahy, aby jí Zuzi dala kontakt na toho vraha. Snad jenom scéna mezi Zuzi a jejím doktorským šamstrem v Thomayerově nemocnici trochu postrádal smysl. Vybavila se mi neskutečně trapná scéna ze seriálu Primy, který byl o něčem podobném a ten rozdíl mezi Novou a Primou byl tentokrát o parníky ve prospěch Novy. Nakonec, když to člověk porovná s detektivkami chrámu a tvrze české nadkultury ČT, tak si té Novy snad i začne vážit. ()

Reklama

Reklama